Liga a 3-aNational SebisȘoimii Lipova

Livetext, ora 17: ACS Ghiroda – Național Sebiș 2-0 și Șoimii Lipova – CNS Cetate Deva 1-0, final





Runda cu numărul 21 în Liga III-a (seria a 4-a) are loc în întregime astăzi, în Vinerea Mare. Doar două dintre cele trei echipe arădene dispută meciuri, după cum urmează

ACS Ghiroda – Național Sebiș  2-0

Formații oficiale:

Ghiroda: Gakos – Semeniuc, Hotca, Gavriluță, Popescu – Neamțu, Constantin Popa, Saizu, Mancaș – Matiș, Baranyi.

Sebiș: I. Poiană – Giuga, Pîslaru, Dumitrache, Siminic – Pintea, Ruță – Săulescu, Onțel, Mărgărit – Enciu.

Arbitri: Mihai Domșa (Aiud) – Claudiu Osmache (Brașov), Lucian Țuțu (Tărlungeni).

Observatori FRF: Lucian Glogoviceanu (Reșița), Marian Cătănescu (Craiova)

 

Min.1 A început partida. Gazdele joacă în albastru cu alb, oaspeții în portocaliu cu negru.

Min.5 Sebișenii jaocă cu vântul în față, gazdele atacă mai insistent.

Min.9 O lejeritate a lui Giuga, care șia- lăsat postul liber, l-a adus în poziție de finalizare pe Mancaș, în 12 metri lateral stânga,d ar șutul acestuia a mers pe lângă colțul scurt.

Min.13 Ruță a trimis din corner de pe stânga, Mărgărit a reluat cu capul prin fața porții.

Min.14 Susan a intrat în locul lui Mărgărit care s-a accidentat.

Min.16 GOL Ghiroda. O minge lungă aruncată de fundașii ghirodani este dusă cu putere în față, Susan nu reușește să intervină, Poiană a ieșit târziu iar Neamțu a trimis cu exteriorul în plasă de la 15 metri: 1-0.

Min.23 Cartonaș galben Neamțu.

Min.25 Sebișul are reacție, dar este periculoasă doar la faze fixe. La ultima dinrte ele, Susan a bătut bine de pe stânga dar Onțel nu a reușit să reia cu capul din șase metri.

Min.33 Lovitură liberă cu schemă pentru Ghiroda de la marginea careului lateral stânga, ultimul care a ajuns la finalizare a fost Constantin care a reluat din șapte metri dar a respins Poiană și DUmitrache a degajat.

Min.35 GOL Ghiroda. Neamțu a centrat de pe dreapta, Mancaș a șters balonul cu capul din șase metri la colțul din dreapta a lui Poiană:2-0

Min.45 Susan a marcat dar Săulescu era în offside.

Min.45 Pauză.

Min.46 A început repriza a doua. Poștoarcă a luat locul lui Giuga.

Min.47 Ruță a tras cu stângul de la 17 metri dar Gakos a reținut în doi timpi.

Min.52 Saizu a bătut un corner de pe stânga, Gavriluță a reluat de la colțul scurt, Poștoarcă a respins de lângă bara laterală.

Min.55 Pîslaru a lăsat locul lui Sz. Vereș.

Min.58 Neamțu a lăsat locul lui Berivoescu.

Min.61 Susan a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, puțin peste poartă.

Min.64 Mancaș a executat o lovitură liberă de pe stânga, Constantin a reluat din marginea careului mare, puțin pe lângă poartă.

Min.67 Pintea a lăsat locul lui Petculescu.

Min.69 Matiș a lăsat locul lui Totic.

Min.70 Siminic a centrat de pe stânga, Onțel a reluat din șapte metri în transversală, mingea a revenit la Săulescu la zece metri, care a tras cu exteriorul pe lângă vinclul de la colțul lung.

Min.77 Ruță a primit cartonaș galben. Sebișul încearcă să profite de fazele fixe dar Ruță nue ste în zi bună.

Min.80 Onțel a centrat de pe stânga și fundașul Hotca a devist în transversală.

Min.85 Ruță a executat bine o lovitură liberă, cu efect pe interior dar Enciu nu a intervenit în șase metri și mingea se scurge pe lângă colțul lung.

Min.86 Gakos a primit catonaș galben pentru tragere de timp.

Min.87 Cartonaș galben și pentru Totic.

Min.88 Corner executat de Ruță, Onțel a reluat cu capul peste poartă.

Min.89 Mancaș a lăsat locul lui Mureșan.

Min.90+3 Holovici a luat locul lui Semeniuc.

Min.90+4 Fluier final.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Șoimii Lipova – CNS Cetate Deva  1-0

Formații oficiale:

Lipova: Iliescu – Kocsis, Calvin, Vasiu, Filimon – D. Rusu, Poiană, Jichici, Deta – Vasinc, Trabalka.

Deva: Apostol – Tornyai, Tătaru, Şoit, Cornea – Boldea, Coteț – Chirlejean, Bedea, R. Cristian – Doboș

Arbitri: Victor Hurducaș (Iclod – Cluj), Mădălin Bulgărașu (Timișoara), Marius Matica (Oradea)

Observatori FRF: Iulian Spătaru (Timișoara), Cătălin Pașcanu (Cugir)

 

Min.1 A început partida. Gazdele joacă în albastru cu alb, oaspeții în vișiniu.

Min.9 Poiană a șutat din afara careului, pe lângă poartă

Min.12 Șut Jichici de la 23 de metri, peste transversală.

Min.20 Joc pe contre, cele două echipe nu reușesc să ducă mingea în fața porții.

Min.25 Poiană a trimis imprudent spre Iliescu din marginea careului mare, Bedea a interceptat și a șutat dar portarul lipovan a respins.

Min.34 Corner de pe stânga, Duță a trimis la colțul scurt de unde Calvin a reluat cu capul pe lângă poartă.

Min.38 Vasinc a scăpat singur cu Apostol dar lobul a fost interceptat de portarul devean.

Min.45 Pauză.

Min.46 A început repriza a doua. Romică David a luat locul lui Șoit, accidentat la finalul primei reprize.

Min.65 Lipova domină dar nu ajunge la poartă.

Min.69 GOOOLLL Lipova! Rusu a intrat în careu pe stânga după ce a primit o minge printre fundași de la Poiană și a pasat în spate la Trabalka caree a pus latul și a trimis la colțul lung: 1-0

Min.70 Cartonaș galben pentru Trabalka.

Min.78 Voineag și Moț au luat locul lui Chirleșan și respectiv Bedea.

Min.81 Duță a luat locul lui Deta.

Min.85 Kocsis a centrat de pe dreapta, Trabalka a reluat cu capul dar Apostol a scos în corner de la vinclu.

Min.86 Bărbuleț a intrat în locul lui Doboș

Min.88 Himcinschi a luat locul lui Trabalka.

Min.89 Sergiu Popa i-a luat locul lui Poiană.

Min.90+2 Final de meci.

 

17 comentarii

  1. Ce se întâmplă cu acesta echipa din sebis,jocincostant nu pot lega mai mult de 2 victorii! Păcat,sper că măcar bate miercuri cermeiul?!

    0
    0
  2. Ce se întâmplă cu acesta echipa din sebis,jocincostant nu pot lega mai mult de 2 victorii! Păcat,sper că măcar bate miercuri cermeiul?!poate va fi scor de neprezentare!

    0
    0
  3. baieti ,desteptarea……ce ii asa greu?nu vedeti cum joaca cu echipele din judetul lui? d-nul Cojocaru ne preda lecti de cum poate sa piarda si sa faca egal Sebisul cu Giarmata si Ghiroda ……pe cand cu echipele din judetul Arad isi dau viata si dupa ce marcheaza stau pe jos 30 de minute.. O sa vedeti ce bine vor juca cu Cermeiul ,,,,,,,nu mai dureaza mult si va pleca de aici,credeti-ma !

    0
    0
    1. Nu ,cred ca au 37 de puncte ,ca au jucat numai cu echipele din Arad ,asta e fotbalu,Manchester City ce sa zică ca le-a dat Liverpool cu terenul in cap …….

      0
      0
  4. Paul asa de greu ii sa intelegi?Eu an spus ca atunci cand joaca cu echipele noastre din judet mor pe teren (in meciul cu Lipova sa jucat fotbal 15 minute,a doua repriza,in rest maserul celor de la Sebis a alergat cel mai mult)…..iar cu echipele din Timis care au nevoie de puncte au fost „lesinati”. Hai Paul fi baiat inteligent si da-mi un raspuns concret,dar te rog nu incepe cu „o zi mai proasta,etc . Vrei sa vezi un meci frumos ? Dute la meciul cu Cermei sa vezi ce bine o sa joace Sebisul……..pana atunci Paste fericit tuturor<conducatoriilor,antrenoriilor,fotbalistilor,celor care ne tin la curent cu meciurile si noua suporteriilor care ne sustinem echipele indiferent de locul care il ocupa echipa noastra de suflet……..PASTE FERICIT !!!

    0
    0
    1. Nu te supăra ,dar ai o gândire de om frustrat,chiar dacă ești susținătorul altei echipe nu arunca cu noroi in alți ,de ce nu I-ați bătut in tur ,sau și atunci au stat pe jos ,nu vezi ca recunosc și ei ca au fost slabi la ghiroda iar ce spui ca nu joaca cu echipele din Timiș e o frustrare și o minciuna inventata cu giarmata a luat 4p,Ghiroda 3p,CNP 3p,Becicherec 3p iar cu ultimele doua nu a jucat in retur,așa ca înainte sa aberezi ,Informează-te ,iar dacă ai fost la meciul cu Lipova ,gazdele nu au avut nici un șut pe poarta și asta nu cred ca din cauza ca a stat Sebisul pe jos …….Sărbători ,Fericite!!!

      0
      0
  5. Cipriane imi pare rau ca trebuie sa iti dau replica,in ajunul Pastelui. Tu privesti totul din postura de sustinator al Sebisului. nu ii problema asta,dar sa spui ca SOIMII NU A AVUT SUTURI PE POARTA CU SEBISUL INSEAMNA CA NU AI FOST LA MECI . Numai Poiana stie cum sa nimerit exact pe traiectoria mingi la capul lui Calvin si sutul din careu a lui Himcinschi! Au stat numai pe jos repriza a doua. si inca ceva .(tu sti ca maserul de la Sebis are ruptura musculara de la cat efort a facut a 2-a repriza)???????) …..in retur se dau cadouri nu in tur ,om frustrat ce esti. O sa vede campionatul viitor cat de puternici veti fi acum ca d-nul primar Feies nu mai este. Noi in 5 ani am ajuns di liga a 6 in liga a 3 si am castigat de trei ori cupa Romaniei ,faza judeteana. voi??? De 8 ani vreti sa promovati dar…LOCULl 2 nu promoveaza. asa ca…….PASTE FERICIT. P.S. Apropo de hentul din minutul 88 nu te vad sciind nimic……v-am batut in Cupa Romaniei,……asa ati intors decizia si cu echipa din Cermei…..PASTE FERCIT

    0
    0
  6. CIPRIANE…..TU STI CA AM DREPTATE,ASA CA INCETEAZA !!! VEDEM CUM VA FI DIN CAMPIONTUL VIITOR ACUM CA D-NUL FEIES NU MAI ESTE PRIMAR..PASTE FERICIT

    0
    0
  7. mdaaa Cipriane……cred ca frustrat esti tu daca ai ajuns sa blochezi ceea ce scriu. asa ai facut si in comentul meciului SOIMII-SEBIS in min 88 PRESUPUS HENT !!!!! si mai ceva, ,punctele se dau in retur nu in tur om mic ce esti. esti SPORTARAD SAU SPORTSEBIS? Asa te manifesti/ nu am avut nici un sut pe poarta lui Poiana? Capul lui Calvin? sutul lui Himcinschi? tu sti ca maserul de la Sebis are ruptura musculara de la meciul de la Pancota? asa ca nu mai bloca,om mic ce esti. razbunarea ii arma ……. PASTE FERICIT

    0
    0
  8. Nu va mai certați intre voi, nu are sens..avem trei echipe bunicele de liga 3, și vine tare din urmă și Crișul! Felicitări celor ce fac eforturi să țină aceste echipe! In special celor de la Cermei, care nu cred că primesc ajutor de la conducerea localității cum primesc celelalte două..dar de felicitat sunt și edilii din cele două orașele..spre exemplu, in Mehedinți sau Sălaj nu există nici o echipă divizionara!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button