UTA Arad

Grădinariu și Todea, spioni ai viitorilor adversari ai UTA-ei





Ionuț Popa nu lasă nimic la voia întâmplării în încercarea de a salva de la retrogradare echipa fanion a Aradului. Directorul tehnic al „roș-albilor” a avut spioni la partidele următorilor adversari ai lui Buia et. comp., urmând să primeasă fișe detailate prinvind cele întâmplate joi și vineri, la Ștefăneștii de Jos și Motru.

În etapa desfășurată înainte de Paști, cea în care UTA și-a luat fără joc punctele cu Olimpia Satu Mare, FC Snagov a întânit-o pe teren propriu pe FC Argeș, iar Pandurii Târgu Jiu pe Dunărea Călărași. În ambele dispute s-au impus oaspeții, cu 2-1, respectiv 3-0, sub ochii lui Codru Grădinariu și Cristi Todea.

Aflat la cursurile Licenței A UEFA la București (unde, printre alții, e coleg cu Mirel Rădoi sau Dorin Goian), directorul general al „Bătrânei Doamne” a avut prilejul să spioneze formația lui Valeriu Răchită, pe care arădenii o vor întâlni duminică, la matineu. „Fără îndoială, Argeșul a jucat mai bine și a meritat victoria, dar asta nu înseamnă că Snagovul nu-și poate schimba fața la meciul de la Șiria. De fapt, mai au un meci și joi, acasă cu Brăila, când și-ar putea reface moralul înainte de a juca împotriva noastră. Deocamdată, pot spune că e o formație de pluton, cu câțiva fotbaliști interesanți în special de la mijloc în sus, ca Radu, Bustea, Ferfelea și Ilie, însă au și doi fundași centrali ceva mai lenți. Restul detaliilor i le voi comunica lui Mister, vrem să fim pregătiți din toate punctele de vedere pentru disputa de duminică”, a menționat Grădinariu.

În Vinerea Mare, Cristian Todea a luat drumul orașului gorjean Motru, acolo unde liderul nu a avut probleme în a-și adjudeca victoria cu Pandurii Târgu Jiu. De altfel, după etapa dinaintea Paștelui, trupa pregătită de Adrian Bogoi e noua „lanternă roșie” a ligii secunde și are și alte probleme în afara celor legate de rezultate. „Clubul trece printr-o situaţie dificilă. Eu îmi doresc foarte mult să ajut această echipă, de asta am şi venit la Târgu Jiu, dar nu pot singur. Dacă nu voi fi sprijinit de cei din club, va fi foarte greu. Sunt probleme în continuare, jucători neplătiţi, dar asta nu scuză prestaţia lor”, declara Emil Dică, directorul sportiv al gorjenilor, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu” de la radio Sport Total FM.

UTA va da piept cu Pandurii pe 21 aprilie, în cadrul etapei cu numărul 30, înainte de marele derby cu Poli, programat la mijlocul săptămânii, cel mai probabil pe 25 aprilie.

6 comentarii

  1. Pai vorbește Grădinariu și nu vorbește TODEA in articol? Iti place Gradinarule sa apari in poze ?Nu mai ai subiecte și vrei sa te mai scoți cit de cit in fata noastră ,doamne ferește sa ajungi antrenor ca va fi vai de clubul,echipa,jucatori !Nu ai reușit cu nimic la Uta și acuma faci pe analiști?

    0
    0
  2. Daca sunteti UTA-isti adevarati,va rog sa nu mai loviti in cei doi!In Codru si Todea!
    Va rog sa ma injurati pe mine,in locul lor!Accept cu stoicism sa le tin ambilor partea,chiar daca uneori mi-a venit sa-i strang de gat,dar sunt simpli executanti,bagati pe interval!
    Atat Codru,cat si Todea!Doar tampitii nu si-ar da seama ca au fost bagati la inaintare mereu.Usor se scot castanele din foc,cand altii au calcat pe bec!
    Todea este un mare UTA-ist,altfel pleca.Nu are nevoie strict de bataia de cap si nici nu traieste de pe salariul UTA-ei!Garantat!
    Gradinariu,are UTA in sange!Este executant din pacate!Este din familie buna,inteligentza si bun simt maxim!Doxa!Traieste si castiga putinii bani din birou!Pentru asta a fost adus.Nu are putere decizionala si toate oalele i se sparg in capul sau ce credeti?Din ce cauza,dupa fiecare meci,Codru vine la interval?Pentru ca este cel sacrificat!Ca mielul de Paste!
    Nu-i mai huliti,doar impreuna vom castiga!
    Cu UTA spre mai bine!
    Vreti blatisti?Este la greu si vine!Vom juca cu Sepsi,Colentina,Recas,Asu, Ripensia,deplasari la Cimisoara mai mult decat sperat!
    3 intr-unul!La pachet!
    Va fi liga 2-a Ilfov!Stie Mitica Dragomir ce stie si ce declara!Adica spunea aseara ca fotbalul este blat pe fata,macar „pe vremea mea,era mai discret”!Serios?La puscarie cu totii!Pana cand nu se taie in carne vie,Braila va castiga la Calarasi,la fel cum UTA a castigat la Juventus!La fel cum UTA a lasat 3 puncte acum, la Dunarea,gratuit!
    La fel cum regina blaturilor,Chindia,se caca pe toata lumea!Despre ce vorbim?

    0
    0
    1. Acelasi lucru e valabil si pentru tine. Daca esti UTA-ist adevarat, te rugam sa nu mai lovesti aiurea in jucatori. Simplu!

      0
      0
      1. @TaiPan,nu scriu niciodata la nervi sau in necunostinta de cauza!Indiferent de cum consideri tu!
        Cand spuneam „elefanti”,,pentru ca pur si simplu asa mi s-a casunat denumirea pe moment,erai primul care ma huleai si fost printre primii care m-ai jignit!Toata lumea a preluat notiunea ulterior!Posibil ca puteam sa scriu „mumii” sau de exemplu „fosile”,sau „rebuturi” sau „handicapati”,dar era o jignire directa,ceea ce nu as fi vrut!
        Niciodata nu ai tinut un pariu cu mine!@TaiPan,doar bati campii,fara rost si te intereseaza mai mult comentariile mele,decat situatia in fapt!
        Inca o data te incerc!Pe cat pariem,ca daca Burla revine incet,incet,titular,banda stanga va fi din nou de baza..Va disparea,sper din formatia de inceput Mihalkovici,sau cum il cheama,nu are nici o treaba cu vre-o legatura de fundas central.Bata!Complet aerian!Urmareste daca doresti pozitiile sale de ultim aparator!Si bietul Lazar,un copil,cred ca este prea speriat pentru ce i se cere!Nu il condamn deloc,dar in jocurile de pregatire,a dat mai multe pase la adversar decat bune!Cred ca il depaseste psihic!Sunt convins ca va creste,garantat,dar momentan ii este frica.
        Goluri luate,doar pe partea lui!Daca nu era Stahl,mereu in aparare langa el,Albert si-ar fi facut treaba ca incisiv..Dar venit mereu ca dublaj la Lazar,ca sa-l ajute defensiv,nu mai biruia si sus si jos!Are si copilul o limita!
        Sa ne auzim de bine!Accidentatii revin,Polgar se misca extraordinar de bine la 2 saptamani de la operatia menisc.Oricum trebuia sa o faca de mult timp!
        Sunt sigur,ca va reveni pe teren inainte de incheierea campionatului!
        Bravo Polghi!Da-le peste gura contestatarilor tai!
        Adili spune mereu ca a plecat,ca asa a fost situatia creata,dar esti acolo,om de baza in locul sau!
        Nu imi este deloc teama de Snagov,ci doar de cum intrati pe teren!
        Vreau si sper ca la Siria,rasa mamii lui de Falca,sa fim mereu favoriti!
        HAI UTA mea!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button