Fotbal feminin

AC Piroș Security Arad – Navobi Iași, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin





Astăzi, la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal feminin, ediția 2017-2018. Reprezentanta județului nostru, AC Piroș Security a avut noroc, atâta timp cât va da piept acasă cu cealaltă divizionară secundă prezentă în această fază a competiție. În rest, se duelează doar formații din Liga 1, programul complet fiind următorul:

Asociația „Fotbal Club Fair-Play” – Heniu Prundu Bârgăului

Vasas Femina Odorhei – CFF Olimpia Cluj

CSS Târgoviște – CFR 1933 Timișoara

Piros Security – Navobi Iași

Formația din Dealul Copoului a evoluat în Superligă stagiunea trecută, dar, din rațiuni financiare, a făcut pasul înapoi. De altfel, au și fost vicecampioane ale României și finaliste ale Cupei României, ambele competiții pierzându-le în fața clujencelor de la Olimpia. Acum, cu o echipă schimbată din temelii, ieșencele ocupă un modest loc 6, cu doar 6 puncte acumulate, în seria de Est a Ligii II feminin.

Toate meciurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal feminin sunt programate miercuri, 25 aprilie, cel mai probabil începând cu ora 16,30. În tururile precedente ale întrecerii denumite sugestiv KO, elevele lui Gigi Cameniță au trecut cu 4-2 de Becicherecu Mic și 8-2 de Lugas Oradea. În campionat, „leoaicele” ocupă locul 2 în seria de Vest a eșalonului secund, cu 18 de puncte acumulate.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button