Fotbal juniori

Caravana „Performanța are viitor” oprește, duminică, la Chișineu Criș! Belodedici, Geolgău și Vlădoiu aleg ultimele două talente fotbalistice între 10 și 14 ani





„Performanța are viitor”, proiectul de scouting dezvoltat de Federația Română de Fotbal și Gillette, o marcă din portofoliul P&G, ajunge pentru ultima preselecție a sezonului 2017 – 2018 la Chișineu Criș. Mai precis, duminică, începând cu orele 10, pe arena din orașul arădean, tinerii talentați cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani îi pot impresiona prin calitățile lor pe scouterii FRF, coordonați de Ion Geolgău, Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu.

„Preselecția de la Chișineu-Criș închide un sezon excelent, în timpul căruia ne-am bucurat de foarte mult entuziasm în toate locurile vizitate în România, indiferent de regiune. Îi așteptăm la Chișineu-Criș pe tinerii fotbaliști din județul Arad și nu numai și sunt sigur căvom avea un final de stagiune pe măsura experiențelor de până acum”, a spus Vlădoiu, ambasador „Performanța are Viitor”.

Invitat de onoare al acțiunii ce ar trebui să se încheie în jurul orei 17 este chiar Răzvan Burleanu, președintele FRF aflat la una dintre ultimele ieșiri publice înainte de a-și pune mandatul în joc în fața lui Ionuț Lupescu și Marcel Pușcaș, la alegerile pe 18 aprilie.

Preselecția de la Chișineu-Criș este a șasea a actualului sezon, după cele de la Cugir (județul Alba, aprilie 2018), Ișalnița (județul Dolj, martie 2018), Râmnicu Sărat (județul Buzău, octombrie 2017),Putna (județul Suceava, octombrie 2017) și Constanța (județul Constanța, august 2017).

Cei doi câștigători ai preselecției de duminică, de la Chișineu Criș, se vor alătura echipei care în luna mai va efectua un cantonament la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Apoi, urmează un stagiu de pregătire și la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp.

În primul sezon al Performanța are Viitor, 2016 – 2017, Gillette și Federația Română de Fotbal au organizat preselecții în Moldova Nouă (județul Caraș-Severin), Bascov (județul Argeș), Jucu (județul Cluj) și Pădureni (județul Vaslui).

Date tehnice pentru participanți

Pentru a putea fi înscriși în selecție, participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

* Vârstă între 10 și 14 ani, împlinită până la data de 31 iulie 2017

* Să fie însoțiți de tutore sau părinte, acesta urmând să își dea acordul pentru participare, pe baza căruia se face înscrierea.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button