Baschet

Punct final în lupta pentru locul 5: SCM Timişoara – FCC ICIM Arad 82-69 (18-13, 23-19, 22-20, 19-17)





Absurd sezon a reuşit FCC ICIM Arad. Dezolant, deprimant, dureros şi chinuit(or) pe alocuri. Nimic nu s-a legat, nici măcar acele iluzii create în final de sezon regulat, când speranţele suporterilor păreau reale. Din păcate, campionatul s-a încheiat aşa cum a început, cu arădencele în genunchi. Cauzele în „splendoarea” lor le vom afla (și)  odată cu finalul unui campionat ce trebuie uitat rapid.

Revenind la manșa secundă a confruntării pentru locul 5, Aradul a fost neputincios și la Timișoara. Oricât au tras de ele, fetele lui Bogdan Bulj nu au făcut faţă „trioului” Lloyd – Burdgess – Brosovszky, plus Ardelean pe alocuri. Gazdele au fost la cârmă pe întreaga durată a jocului, dominându-şi adversare cu o viteză în minus. Fără Tavic, cu Hadzovic într-un şpicior, cu Nagy pe antibiotice și Wingate (plecată) de la echipă, „galben-albastrele” nu au amenințat niciun moment victoria decisivă a formației de pe Bega.

Probabil, locul 7 nu va fi – totuși – scăpat de FCC ICIM Arad, însă e mult prea puțin pentru o fostă campioană a României. Peste dezamăgire rămâne nădejdea că din toamnă în Arad va mai fi baschet la nivel de senioare și poate chiar la un alt nivel. Dar totul depinde de noua Lege a Sportului.

Formații și marcatoare:

Timişoara: Lloyd 29 (3×3), Burdgess 18, Brosovszky 13 (2×3), Ardelean 10, Stoiedin 6, Pop 4, Filip 2

Arad: Poole 18 (2×3), Coker 16, Mercea 12 (1×3), Ferenczi 10 (X3), Nagy 9, Ciotir 4









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button