UTA Arad

„Roș-albii” sunt pentru prima oară favoriți în retur, devin suporterii mai pretențioși cu Snagovul? „Așteptările sunt tot timpul mari la UTA”





Prin implementarea politicii low-cost în această iarnă, UTA a slăbit mult la nivel de lot. Chiar dacă s-a renunțat și la câteva dintre „măselele” stricate, conducerea „roș-albă” s-a dispensat și de puținii fotbaliști care au confirmat așteptările, dar care aveau salarii imposibil de suportat în noile condiții de salarizare. Printre aceștia s-au aflat Florea, Scutaru sau Adili, cota echipei scăzând destul de mult mai ales prin plecarea acestora din urmă.

Astfel, cel puțin până în acest punct al returului, „Bătrâna Doamnă” nu a plecat favorită în fața adversarilor pe care i-a întâlnit. Poate, așteptările erau ceva mai mari în deplasarea de la Balotești, dar și acolo echipa s-a prezentat fără atacant și fundaș stânga de meserie. De duminică, odată cu meciul în fața Snagovului, lucrurile par să stea puțin altfel, atâta timp cât adversarii sunt, cel puțin pe hârtie, abordabili. „Nu are rost să ne mai gândim dacă suntem favoriți sau nu. De exemplu, la începutul sezonului UTA e mare favorită la promovarea directă și e undeva la mijlocul clasamentului. Cât despre pretențiile și așteptările suporterilor, acestea au fost mereu mari la UTA, în special în meciurile cu adversari care nu au tradiția noastră. Așa că, indiferent de circumstanțe, de adversari, spectatorul arădean vrea să vadă un fotbal de calitate. Face parte din tradiția acestui club, vrem ca lumea să aibă satisfacții la meciurile noastre în etapele rămase de jucat”, a explicat Cristian Todea.

Odată cu revenirea în circuit a lui David Popa, teoretic echipa fanion a Aradului poate opta pentru doi atacanți în primul „unsprezece”. „Ar fi bine să avem patru atacanți în lot, nu doar doi. Cât despre formula de joc, rămâne văzut cum va fi ea. Eu cred că am avut rezultate destul de bune în formula utilizată în ultimele săptămâni și mai trebuie să ținem cont și de calitățile jucătorilor”, a mai menționat „principalul” arădenilor, ce a dat de înțeles că și contra ilfovenilor UTA ar putea intra pe teren mai degrabă într-un 4-2-3-1, cu Buia în spatele lui Curtuiuș.

5 comentarii

  1. Bun tot pe todea il trimite sa ne vorbeasca , la vb e meserias cu faptele ne baga in liga a 3 asta e realitatea oricat spunem de ionut popa dar omul ca meserie stie , de restul se poate comenta dar ca fotbal stie ce trebuie nu deageaba a salvat o echipa de la -14 in liga 1

    0
    0
    1. Nu!Gresit @Tamsa!Pe misive,inca Todea este antrenor principal!Da?Clar pana aici?
      Nu stiu in ultima perioada,cine si-a asumat raspunderea?Pai Todea!Pelerina de ploaie,de vreme rea!Eu personal il inteleg!Ungurul ar spune „dupa ploaie Koponyeg”!
      Nu ar fi caz unicat,fotbalul ne-a aratat si alte surprize!
      Atentie mare!Lui Moustache Popa nu i s-a impus obiectiv!Doar el si-a autotrasat sarcina si va poza in salvator!Iar corect!
      Corect si faptul acesta!Se pare ca pana acum,rezultatele i-ar da dreptate!
      Am tot scris ca dupa pauza cu Olimpia,parcursul ar trebui sa fie mai usor,dar acum,va rog sa ma credeti,ca mi-e mai teama decat cu Sibiu si Calarasi!
      Orice mic eventual esec,ne va turna plumb in picioare!
      Da,Cristi Todea!Acum sunt eu optimist,se pot obtine maxim de puncte,asa cum spui!
      Dar te rog,mai cumpatat in declaratii gen „batem tot”,sau am inteles eu gresit!Am fumat aceste filme!
      Castigati!Apoi mai vedem….
      Hai UTA!UTA mea de suflet!

      0
      0
  2. Popica procedeaza bine……decat sa fie huiduit si injurat, mai bine il trimite la inaintare pe Todea, dar si daca UTA scapa de retrogradare, in loc de multumiri, vor urma tot insulte …C’asa-i romanu’, exigent si moralist cei care muncesc pe teren, in timp ce el comenteaza din tribuna….)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button