UTA Arad

Snagovul a trecut peste UTA înainte de „duelul” direct: „Meciul cel mai important pentru ei, cu Brăila”





 

În ultimul weekend de iarnă în România, Federația Română de Fotbal a amânat două partide din cadrul rundei a 26-a a Ligii a II-a. Ambele s-au disputat azi, iar într-unul dintre ele, cel început la ora 17, a fost angrenat viitorul adversar al „Bătrânei Doamne”, care – de altfel – i-a întrecut din nou pe arădeni în clasament.

FC Snagov și-a valorificat avantajul terenului propriu contra celor de la Dacia Unirea Brăila, câștigând cu 3-1, după reușitele semnate Bustea 37, Ferfelea 63, Costache 90+6, respectiv Banyoi 43. „Au meci azi, sperăm să fie un avantaj pentru noi acest lucru. Cu siguranță, vor pierde ceva resurse la capitolul fizic și au apoi o deplasare lungă până la Arad. După părerea mea, meciul cel mai important este cel de azi, vor da totul să câștige cu Brăila. Iar pentru noi, cel mai important e cel de duminică”, menționa Cristian Todea azi, la orele amiezii, înainte de disputarea partidei de la Ștefăneștii de Jos.

 

În cealaltă partidă disputată azi în cadrul rundei a 26-a: Pandurii – Balotești  1-1 (Șut 2 / Ov. Herea 69). Astfel, configurația la zi eșalonului secund de fotbal este următoarea:









Un comentariu

  1. Gata am scapat oameni buni nu vedeti miroslava, panduri, braila abia leaga 2 p suntem la 7 p peste linie

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button