UTA Arad

Răchită: „Ca petrolist mi-este puțin greu să recunosc că UTA este Campioana Provinciei, dar tradiția nu intră pe teren duminică”





FC Snagov și-a luat punctele din restanța cu FC Brăila și s-a dus la +3 față de UTA înainte de duelul direct, de duminică dimineață. Ca și înaintea partidei din tur, Valeriu Răchită vorbește despre o diferență de bugete dintre cele două cluburi, deși discuția nu mai e neapărat valabilă odată cu instituirea politicii low cost începând cu această iarnă la gruparea fanion a Aradului. „Echipa mea are 10% din bugetul UTA-ei și cu toate astea e cu trei puncte peste ea în clasament. Am înțeles că s-au făcut greșeli manageriale la Arad, sper să mai facă și Ionuț Popa una și să nu revadă meciul nostru cu FC Argeș, ci să se ia după ce-i va spune conducătorul de la Arad, pe care cu greu l-am găsit pe internet cu câteva meciuri în Liga 1. E mai bine ca domnul Popa să creadă că am meritat să pierdem partida cu Argeșul și că suntem o echipă de pluton, deși asta nu sună prea bine nici pentru UTA care e sub noi în clasament în momentul de față”, a menționat antrenorul grupării ilfovene.

Pe de altă parte, fostul fundaș recunoaște că formația „roș-albă” are un avantaj înaintea disputei din weekend. „Fără doar și poate, UTA e mai odihnită decât noi. Am jucat și de Paști și, ieri, avem și o deplasare lungă până la Arad, dar asta nu înseamnă că nu vom încerca să scoatem ceva din meciul de la Șiria. Fiecare meci e important pentru noi, o echipă în general tânără, al cărui singur obiectiv al sezonului a fost creșterea ca și grup, dar și promovarea copiilor de 16, 17, 18 ani din lot. De exemplu, Stelu Costache, care a și marcat cu Brăila, numai ce a făcut 18 ani, dar sunt și alți copii de care vrem să avem grijă”, a adăugat Răchită.

Dar, tehnicianul Snagovului a identificat cea mai mare diferență dintre combatante la capitolul tradiție. „Ca petrolist mi-este puțin greu să recunosc că UTA este Campioana Provinciei și am un mare respect pentru suporterii arădeni. Am jucat împotriva UTA-ei la Arad, am fost antrenorul Petrolului la ultimul meci al Ploieștiului pe stadionul ce se renovează acum și știu cât de mult este iubită această echipă. Dar, tradiția nu intră pe teren duminică, ci jucătorii celor două echipe. Și, după cum s-a văzut în săptămâna nebună de cupe europene, în fotbal se poate întâmpla orice”, e convins Vivi Răchită.

Delegația ilfovenilor se pune în mișcare mâine dimineață spre Arad, la dispoziția staffului tehnic revenind și fundașul dreapta Vlădoiu, care și-a ispășit o suspendare de trei etape.

FOTO: Viorel Musca









8 comentarii

    1. atunci nai decat sa nu o sustii… dar vad ca comentezi… din asta reiese faptul ca esti cam frustrat, ca UTA mai exista… defapt daca nu ai sti, cam toate echipele de traditie sunt cont. asa ca pa si pusi ciudosule

      0
      0
  1. Tot respectul Vivi Rachita pentru cariera ta de fotbalist!Stima maxima!Oricum probabil ca nu citesti ce scriem noi pe aici!Ma deranjeaza enorm termenul de „provincie”,tremen de mitici,ma irita pur si simplu,apoi si,culoarea neagra,asimilata UTA-ei si ii atrag mereu atentia lui Dorin Stana si lui Codru,ca programele meciurilor sa nu mai contina negru!Si nici materialele promotionale!UTA nu este in negru si nu va fi niciodata!Nu suntem in doliu si nu vom fi niciodata!
    Vreau doar sa-ti reamintesc ca ti-a trecut glontul pe langa ureche,Vivi Rachita!
    Stii tu din ce cauza,altfel erai la puscarie,alaturi de Capra al tau!Ai avut noroc,dar anumiti penali,incatusati,au facut declaratii impotriva ta!Noi,la Arad ne veneram fostii jucatori care au scris istorie!In Provincia Ma-tii!Si ii desconsideram pe cei care ne jignesc!
    Pe tine,Petrolul,te reneaga,degeneratule,nu te mai da Bastan!Nu te mai da victima!I-ai ingropat!Ai omorat aproape singur Petrolul tau!Pe mana ta!
    Stai tu linistit,cum spunea seniorul raposat Traian Tomescu!Sau nu mai stii cat de bine graia?
    Sarpe veninos,mai mare ca Rachita,un cameleon disperat,nu a vazut fotbalul romanesc!
    Doamne,cat adevar spunea!
    Mitica Dragomir la fel!Va reveni cumva Petrolul,dar Doamne fereste cu Rachita!O vinde si pe mama-sa,daca are interes!Adevar grait!

    0
    0
  2. Mai Rachita cum poti afirma ca ai 10% buget din cat are UTA. Mai nesimtitule tu stii ce vorbesti . Ei sa vezi ce bine te vom primi maine la meci . Groparuleeeee. Ai foat fotbalist fara caracter asa ai ramas si ca antrenor si in toate posturike in care ai mai fost . O zdreamta

    0
    0
  3. BAI RACHITA !!! Sper sa o iei in freza cu echipa ta, un sec 2-3 la zero asa ca sa te inveti minte ,sa nu te mai dai tu lat si arogant , UTA. te va pune la punct duminica !!!! Pe ei baietii , dati-le cat pot sa duca, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button