Fotbal judetean

Puncte prețioase de la un timișorean: Victoria Felnac – ACS Socodor 0-1





Două dintre echipele ce au început bine stagiunea de primăvară au dat naștere unui duel echilibrat în cadrul rundei a 21-a a Ligii a 4-a Arad. Deși au fost destule ocazii de-o parte și de cealaltă, ce 200 de spectatori de la Felnac au vpzut un singur gol și acela în poarta favoriților.

Gazdele au avut și ceva ghinion cu accidentările, portarul Nichici și atacantul George Petcuț părăsind mai repede terenul. De altfel, acesta din urmă, fost prim divizionar în tricoul lui Poli Timișoara, a fost schimbat chiar după golul ce avea să decidă destinația punctelor. În minutul 41, Bibarț și Molcuț (foto) au destabilizat apărarea lui Șule, acesta din urmă înscriind cu o lovitură de cap sub transversală.

VI-FE a fost ceva mai vie după pauză, dar nu a reușit să valorifice ocaziile importante create la buturile lui Vaida, prin Maxim sau Felnacichi. Apoi, spre final, Socodorul s-a revăzut în atac, prin două lovituri libere executate de Turcuș, dar și o execuție a lui Bibarț. Maxim s-a lăsat pradă nervilor și a fost eliminat de pe teren pentru a doua oară în acest retur și: „Ne creează probleme aceste cartonașe roșii, luate la fiecare meci de pe teren propriu, căci, suprapuse cu accidentările, tot trebuie să rotim jucătorii pe posturi și nu ne prea iese acest lucru. Oricum, astăzi nu meritam să pierdem după cum am jucat și la ce ocazii am avut în special în repriza a doua. Egalul era mai echitabil”, a decretat Dani Șule.

Atacantul Molcuț, omul de trei puncte al trupei lui Darazs s-a întors în ofensivă, după ce a jucat și pe alte posturi mai defensive, inclusiv fundaș central. „Trebuie să recunoaștem că victoria a fost puțin norocoasă, căci și gazdele au avut situațiile lor bune de a marca. Însă, acesta e fotbalul, se joacă pe goluri, iar noi am marcat și ei nu. Până la urmă, avem meritele noastre pentru acest succes, am muncit destul de mult în această iarnă, dar și de când a început returul. Iar norocul ține de obicei cu cei buni, fără a-i jigni pe adversari, care au jucat și ei binișor azi. Încercăm să legăm cât mai multe victorii, să ne recuperăm toți jucătorii căci avem ceva probleme medicale în lot”, menționat experimentatul fotbalist timișorean.

Formații:

Felnac: Nichici (46 Dolga) – Iercan, Adam, Vidican, Sabău – Onețiu – Fl. Trifan, Gyebnar, Maxim, P. Bogdan (46 Felnacichi) – G. Petcuț (42 Baroti)

Socodor: Vaida – Licker (49 Tolan), I. Mariș (90 Gaga) , Gherheș, Bragea – Turcuș, Dema – Flueraș (90 Șandor), Molcuț (64 Nădăban), D. Ardelean – Bibarț.

Arbitri: Daniel Burcă – Filip Cîrmaci, Florin Vesa. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Romulus Babău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button