Șoimii Lipova

Sabău: „Ne-au dat cu terenul în cap după golul doi, nu văd cine o poate opri pe Șirineasa”





A sosit și ziua primei înfrângeri în deplasare pentru Șoimii Lipova. Vorbim, bineînțeles, despre partidele returului, iar eșecul era – oarecum – anunțat atâta timp cât el s-a consumat pe terenul liderului ACS Șirineasa.

Poate proporțiile scorului (5-0) să fie puțin exagerate, iar Flavius Sabău încearcă să ofere și explicații. „Din păcate, am mers pe terenul liderului seriei după o săptămână marcată de Sărbătorile Pascale, practic nu am fost pregătiți să facem față unui asemenea adversar. Am început bine, primul sfert de oră am stat bine în teren, dar am luat un gol pe o minge lungă. Apoi, am avut noi o ratare mare, pentru ca după golul doi să cedăm fizic și tactic și ne-au dat cu terenul în cap. Șirineasa chiar este cea mai puternică echipă din serie, nu văd cine o poate opri”, consideră „principalul” Lipovei.

Tânărul tehnician al „alb-albaștrilor” și-a asumat și utilizarea unui fundaș central pe postul de mijlocaș central cu sarcini preponderent defensive. „Nu am putut conta pe Dobrean și probabil nu va juca până la finalul campionatului, căci are hernie. Am jucat cu Dulap la <<închidere>> și nu mi-a reușit improvizația. Sperăm să pregătim mai bine meciul de săptămâna viitoare, avem nevoie de o victorie împotriva Giarmatei pentru a o ‘ine sub noi în clasament”, a adăugat Sabău.









15 comentarii

  1. Domnule Flavius ai o problema cu improvizatiile, toate meciurile in care ai improvizat au iesit prost, chiar nu reusesti sa intelegi ca nu functioneaza improvizatiile.

    0
    0
  2. Nu sunt un suporter infocat al soimilor dar simpatizez cu aceasta echipa, veriga slaba m-i se pare antrenorul, din punctul meu de vedere o fi el sef de promotie dar ca antrenor trebue sa ai si ochi pt fotbal, degeaba muncesti mult daca nu reusesti nimic, sa nu mai vorbim de achizitii unde ai dat-o in bara total cu mici exceptii, Mandache dupa 6 luni afara, David nu face fata, Deta joaca f putin, Copil dupa 6 luni out, Duta nici el nu prinde, Dulap slabut, Dobrean mereu cu probleme exact ca la Uta, marele Poiana el joaca tot inapoi nu cred ca are nici o pasa de gol, sa nu mai vorbim de Himchinsky, singurii care confirma sunt Iova si Denis restul nu fac obiectul la Lipova. Asa ca ai mare noroc cu d-nul Pop ca iti sustine amatorismul

    0
    0
    1. luna trecuta, dupa ce au batut la Lugoj si la Balesti, ai scris vreun comentariu? sau au fost alti jucatori cu alt antrenor?

      0
      0
  3. D-nule Lucian eu nu vreau sa critic doar am o parere indiferent de rezultate, sigur atunci cand pierzi esti frustrat si iti expui parerile. Bafta pe vineri cu Giarmata.

    0
    0
    1. nu critici, ii desfiintezi … zici ca nu au antrenor, jucatori, cum nici stadionul nu e gata … ii trimiti acasa … pentru ca i-a batut liderul detasat al seriei la care Lipova le-a luat in tur un punct dar astea nu conteaza cand esti frustrat, nu?

      0
      0
    2. Sa stii domnule Aurel ca acceptam si felicitarile nu doar critici . Sau este mult mai usor sa critici . Ca orice echipa putem si noi schimba jucatorii . Nu intotdeauna unii jucatori reactioneaza bine si esti nevoit sa cauti alte formule de joc . Improvizatiile se fac pt ca intr-un ciclu saptamanal pot aparea accidentari . Si atunci esti nevoit sa cauti o solutie . Cateodata iese cateodata nu iese . Cei care i-ai enumerat isi fac treaba cum trebuie . Daca ai fi vazut meciul de la Lugoj sau Balesti poate iti faceai o alta impresit despre Dulap Poiana Dobrean .Dulap si Dobrean si-au facut foarte bine treaba defensiv iar Poiana ofensiv a creeat n spatii pt colegii lui si toti au contribuit foarte mult la la acele victorii . Deta a lipsit pt ca a foat plecat la lot cum de altfel si in clipa de fata este tot la lot . Un aspect care pe noi ne bucura chiar daca avem de pierdut prin lipsa lui . In rest Dua David Stoin Tiponut Turai Abel sunt jucatori nascuti intre anii 2000 sau 2002 care invata isi imbogatesc bagajul de cunostinte si suntem convinsi ca vor confirma . Dar hai sa avem putina rabdare ca totusi sunt copii. Dar daca tie iti face placere si aata iti aduce satisfactie loveste mai departe .

      0
      0
    3. Dar in ce calitate esti frustrat ca ai declarat ca nu esti suporter al echipei . Ma intreb atunci de ce ii certi ? Ai ceva cu Sabau ? Oare la cate meciuri ai asistat la Pancota ca in deplasare sunt convins ca nu mergi ? Eu zic sa lasam oamenii sa-si faca treaba cum stiu ei mai bine si sa nu tot dam cu critica in ei .

      0
      0
  4. Se mai intampla in fotbal.sa,pierzi daca pierdeau 2 0 nimeni nu zicea nimic , toti se leaga ca a fost 5 0 dar cum a zis si dl sabau prea buni sirineasa , important e sa fie atenti vineri ca giarmata a dat 7 la cermei in deplasare si la sebis 2 -2 aradeni egaland pe final deci mare atentie pare ca sau schimbat mult in bine giarmata

    0
    0
  5. Daca sunteti multumit d-nule Radu este in regule eu mi-am exprimat parerea dar cred ca va ascundeti in spatele unor pacaleli, Deta stie toata lumea cum a ajund la lot, daca e atat de bun de ce nu este folosit titular in detrimentul lui Denis care e mai mic cu 1 an decat el, in ce il priveste pe Poianaeu am pretentii mai mari de la un jucator care are pretentii salariale mari + cazare + masa nu doar sa creeze spatii, ar trebui sa faca diferenta, Dobrean joaca bine cand e pe teren dar din pacate a jucat 4-5 meciuri si atat din nou sccidentat, cred ca ar fi cazul sa faceti o analiza corecta nu sa va ascundeti in spatele degetului. Bafta pe vineri !!!

    0
    0
  6. Eu zic sa vi in locul nostru si sa-ti faci echipa si sa munciti in conditiile noastre si poate atunci vei fi multumit . Nu este cazul sa ii furi meritele sportive lui Deta . Stiu in mintea ta (nu vreau sa scriu cum este ca sa nu jignesc) crezi ca Deta a ajuns pe pile la lot . Te informez ca sa facut o selectie la nivel national dintre toti cei nascuti in 2000 si care au jucat la nivelul ligii a treia . Si crede-ma ca am fost acolo chiar sa miscat foarte bine . Nu Oprescu a fost cel care la selectat ci Geolghita Geolgau si inca 2 antrenori . Asa ca datorita acelei zile in care a jucat foarte bine se afla acum din nou la lot . A fost 5 min baiat destept . Cat despre restul comentariului nu stiam ca esti contabilul clubului sa ti evidenta cine si cu cat este platit . Sunt problemele noastre iar dc vom considera ca vreun jucator nu este ceea ce ne dorim la sfarsitul returului ii putem rezilia contractul . Dar am impresia ca tu ai ceva cu tot clubul . Ma repet hai in locul meu fa-ti echipa si apuca-te de treaba . Eu iti fac cadou locul in liga 3 .

    0
    0
  7. La multi ani DETA . Chiar daca esti plecat la lot eu iti transmit toate gandurile bune din partea mea, a antrenorului a colegilor si din partea tuturor celor care tin cu echipa noastra . Si multa bafta in cele doua jocuri .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button