Alte sporturi

Gimnastica arădeană a adus prin Iulia Berar singura medalie românească la Jesolo





Gimnastica artistică românească a participat, în week-end, la unul dintre cele mai importante turnee din această primă parte a anului – Trofeul orașului italian Jesolo.

Echipa de senioare, avându-le în componență pe Denisa Golgotă, Nica Ivănuș, Carmen Ghiciuc, Maria Holbură și Anamaria Ocolișan, s-a clasat pe locul al cincilea, cu punctajul de 152.600 puncte. Totodată, echipa de junioare, cu Iulia Berar (CSM Arad), Silvia Sfiringu, Antonia Duță și Ana Maria Puiu, a ocupat poziția a șasea, cu 147.030 puncte. În clasamentul la individual compus, cele mai bune clasări le-au obținut Denisa Golgotă (locul 12 la senioare) și Iulia Berar (locul 12 la junioare).

În finalele pe aparate, programate în ultima zi de concurs, Iulia Berar a adus singura medalie a României la Jesolo, argint la bârnă. Integralul prezentat de Berar a avut o dificultate de 5.30, primind în final 13.133 puncte.

Iulia Berar este legitimată la CS Municipal Arad, unde e pregătită de antrenorii Ciprian Hegyi şi Carina Franiov. În concursul senioarelor, Denisa Golgotă a ocupat poziția a patra la sărituri (media 14,067), iar Nica Ivănuş a terminat pe locul șase la bârnă (11,500) şi pe şapte la sol (12,433).

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button