Șoimii Lipova

Lipova vrea să uite „dușul rece” din Valea Jiului cu un succes contra Giarmatei: „Mai agresivi și pragmatici!”





Exceptând înfrângerile cu două dintre echipele de podium, Național Sebiș și ACS Șirineasa, lipovanii au pus la păstrare puncte importante în acest retur. Eșecul dur cu liderul e încă proaspăt, iar pansamentul potrivit ar fi un succes în etapa din weekend.

Aceasta o aduce pe arena din Podgorie pe Millenium Giarmata, o formație ce a surprins și ea plăcut în acest început de primăvară, dar care vine și ea după eșec destul de clar (1-3) la Filiași. „I-am văzut pe cei de la Giarmata la meciul de la Deva, unde au câștigat meritat. Ne-au lăsat o impresie destul de bună, dar și-au mai pierdut și ei din avânt în ultimul timp. În tur ne-au surprins în special din faze fixe, a fost un meci ciudat cu vânt și o suprafața de teren destul de proastă, sperăm să ne revanșăm vineri”, spune Attila Bier, care s-a aflat pe teren în toamnă la Giarmata.

Între timp, fostul fundaș a trecut pe bancă lângă „principalul” Flavius Sabău, dar de nevoie e pregătit oricând să intre în luptă. Cu atât mai mult cu cât unul dintre „închizătorii” echipei, Cristi Dobrean, s-a accidentat și va lipsi – probabil – până la finalul sezonului. „Mă antrenez mai rar cot la cot cu băieții, deocamdată nu cred că se pune problema să revin pe gazon. Sunt destui jucători care pot juca foarte bine înaintea mea, chiar și după problemele medicale ale lui Cristi. În plus, la meciul de vineri, nu cred că vom aborda meciul cu o formulă prea defensivă, căci vrem neapărat să învingem și să convingem. Pentru asta, zic eu, ar trebui să fim mai agresivi și pragmatici față de partidele trecute, în special de cea de la Petroșani. Oricum, scorul e prea dur (n.a. 0-5) față de realitatea din teren, gazdele ne-au dat gol la fiecare ocazie, sau jumătate de ocazie. În fine, trebuie să uităm rapid acel meci printr-o victorie contra celor de la Giarmata. Ne-am propus să încheiem cât mai sus această ediție de campionat, iar punctele puse în joc vineri sunt importante în acest sens”, a mai spus Bier.

Iliescu – Iova, Calvin, Vasiu, Filimon – C. Poiană, Jichici, S. Popa , D. Rusu – Vasinc, Trabalka ar putea fi „unsprezecele” ce va intra pe teren, vineri, de la ora 17, pe teren contra Giarmatei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button