Fotbal juniori

Șase arădeni au rămas în cursă pentru un loc în lotul național Under 15, decizia finală se ia în iunie, la Tărlungeni





Referenții zonali din partea FRF pentru județele Arad – Dan Oprescu, Caraș-Severin – Silviu Lupu, Hunedoara – Marius Opric, Timiș – Ghiță Chimiuc, împreună cu directorul Departamentului de Scouting al FRF, Gheorghiță Geolgău, au definitivat componența lotului Under 14 (copii născuți în 2004) ce va reprezenta Regiunea 5 (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș) la etapa finală, din luna iunie, de la Tărlungeni.

Aici, se vor duela opt selecționate regionale, împărțite în două grupe, care vor juca în sistem turneu, fiecare cu fiecare și se completează cu jocurile pentru stabilirea clasamentului final. Fiecare selecționată are un număr de 17 jucători (15 jucători+2 portari).

Dintre cei 120 de jucători de câmp și 16 portari prezenți la etapa finală, staff-ul echipei naționale Under 15 împreună cu Departamentul Scouting și membrii Comisiei Tehnice a FRF vor forma lotul lărgit România Under 15 alcătuit din 44 de jucători. Acești 44 de jucători vor proveni, practic, dintr-un total de aproape 3000 de fotbaliști talentați nascuți în 2004.

Componența lotului U14 – Regiunea 5 (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș):

Cătălin Vulturar, David Petruț, Cristian Mihai, Ștefan Ursu (toți de la UTA), Raul Borhan, Alex Adamcsik (ambii de la Viitorul)    Județul Arad

Mario Pervescu, Andrei Serengău  – Județul Caraș-Severin

Andrei Deak, Tudor Opriș, Toma Abrudean, Vlad Toma    Județul Hunedoara

Valentin Velcea, David Roșu, Luchian Gologan, Robert Ehling, Alexandru Koszo – Județul Timiș 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button