UTA Arad

Juniorii utiști din nou pe tobogan? „Doar o gândire sănătoasă te face să progresezi”





Odată cu intrarea UTA-ei pe mâna lui Ionuț Popa, s-a sesizat – parcă – și creștere în joc și atitudine a fotbaliștilor Under 21. Nu de puține ori în turul campionatului, tinerii utiști au fost și ei depășiți de situație sau cel puțin au evoluat sub așteptări.

La confruntarea cu Snagovul, însă, cu excepția lui Prună care a și marcat singurul gol al „roș-albilor”, juniorii au părut din nou „virusați”. „E o problemă generală la jucătorii tineri dacă se simt deja titulari, deja de neînlocuit. Dacă ai o astfel de gândire în fotbal, vei avea de pierdut. Nici nu contează vârsta, la fiecare meci trebuie să înțelegi că ești foarte imprtant pentru echipa ta, fie că ești titular, fie că joci a doua repriză. De exemplu, la Snagov, Borțoneanu și Ferfelea, jucători obișnuiți cu primul <<unsprezece>> au rezolvat meciul, fără să fie supărați că n-au jucat titulari. Doar o gândire sănătoasă te face să progresezi, iar pe primul loc al fiecăruia trebuie să fie rezultatul echipei”, consideră Cristian Todea, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Apropo de jucătorii sub vârstă, nu este exclus ca de la partida de la Motru, cu Pandurii, să revină pe gazon Bogdan Burlă. Ca decan de vârstă al juniorilor arădeni, fundașul stânga s-a antrenat normal în ultimele săptămâni, iar duminica trecută a și fost trecu pe foaia de joc a disputei cu Snagovul. Singurul fotbalist încă nerefăcut după operația de menisc suferită este Norbert Polgar.









2 comentarii

  1. Lipsa de valoare. Asta e explicația cea mai plauzibilă. Până acum în afară de Man și Petre, nici unul din generația care a câștigat supercupa cu viitorul nu s-a remarcat.

    0
    0
  2. Mda… cine sunt suparatii de la UTA care fac nazuri??? Cine sunt titularii de serviciu? Curtuiuș? Hlistei? Buia? Roșca? Există egalitate de șanse? Uite că s.au găsit vinovații din meciul cu Snagov! Juniorii!!! Cine le insuflă acea gândire sănătoasă de care vorbește Todea? Mai vine și @Dorin și vorbește de lipsa de valoare a juniorilor! Păi, băi analistule, cei care au câștigat acele trofee au fost antrenați și nu folosiți ca jaloane sau cum sunt folosiți acuma! Poți pricepe asta? Poți? Unde este răspunderea antrenorilor? Ei atâta știu: juniorii nu au mentalitate, nu au gândire sănătoasă, trebuie să crească, trebuie să… trebuie să…. dar munca ta de antrenor (Popa), de fost jucător (Todea), de specialist care ai lucrat cu juniorii (Păcurar), care de fapt implică și noțiuni de psihologie sportivă…. UNDE ESTE? Sau …. Este???? Hai UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button