UTA Arad

Grădinariu, despre „trendul Burleanu”: „Într-adevăr, există o altă abordare, ușile FRF sunt deschise la orice nivel”





Între cei 254 de afiliați care au votat pentru la alegerile FRF de miercuri s-au aflat și arădenii. Șapte la număr, între care vârf de lance a fost divizionara secundă UTA, reprezentată la Casa Fotbalului de Codru Grădinariu.

Victoria lui Răzvan Burleanu a fost pur și simplu zdrobitoare, cu 168 de opțiuni exprimate în favoarea sa, pe lângă cele 78 de voturi luate de Ionuț Lupescu și cele 8 ale lui Marcel Pușcaș. „Cred că, într-adevăr, a surprins maniera clară în care a câștigat fostul și actualul președinte. Vorbind acum în numele clubului UTA, am avut o colaborare foarte bună cu Federația și sunt convins că o să avem în continuare. Sigur, au mai existat și mici sincope, ca și chestiunea cu drepturile TV sau unele arbitraje, dar – per ansamblu – am fost fost foarte mulțumiți. Mai puțin eu, însă colegii din conducerea UTA-ei care au mai lucrat și cu fosta conducere a FRF  au remarcat și ei o o schimbare clară de atitudine. Într-adevăr, există o altă abordare, ușile FRF sunt deschise la orice nivel, există o comunicare foarte bună și, ceea ce este – poate – și mai important, promptă. Pe de altă parte, nimeni nu poate contesta competențele celorlalți candidați, și-au făcut și ei o campanie bună, doar că într-o democrație decide majoritatea. Oricum, UTA își vede de drumul său, de proiectele sale, convinsă de colaborarea bună cu Federația și în următorii patru ani”, a subliniat directorul general al „Bătrânei Doamne”.

Vă reamintim că pe lângă (re)alegerea șefului FRF, miercuri, la Casa Fotbalului, s-a cristalizat și componența Comitetului Executiv și anume:

Preşedinte: Răzvan Burleanu (preşedinte FRF)

Vicepreședinți: Gino Iorgulescu (președinte LPF) și Octavian Goga (reprezentant al Asociațiilor Județene de Fotbal)

Membri: Valeriu Argăseală (reprezentant Liga 1), Cristian Tănase (reprezentant Liga 1), Marius Burcă (reprezentant Liga 2), Marcel Ghergu (reprezentant Liga 2), Florin Dăscălescu (reprezentant Liga 3), Florin Spînu (reprezentant Liga 3), Alin Cioban (reprezentant fotbal feminin), Cătălin Cighir (reprezentant cluburi cu activitate exclusivă de copii și juniori), Cristi Vornicu (reprezentant futsal), Kyros Vassaras (președinte CCA), Emilian Hulubei (președintele sindicatului fotbaliștilor) și Mihai Stoichiță (președintele Comisiei Tehnice a FRF).









3 comentarii

  1. De aceea ati votat cu ” prietenul ” PUSCAS…..cel care detine pensiunea la MALLNITZ ( in care a fost cazata 6 spatmani toata UTA) ….iar suntem lingai si ne dam pe langa burleanu…( acum ca a castigat)….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button