UTA Arad

Achiziție last-minute a „roș-albilor”: Daniel Dan a semnat și ar putea debuta la Târgu Jiu ca fundaș dreapta!





Odată cu absența lui Norbert Polgar, postul de fundaș dreapta a cam rămas descoperit la UTA. Ionuț Popa a încercat variantele R. Iuga, D. Lazăr și Manea, dar fără a obține rezultatele scontate. Mai mult, Alex Manea s-a dovedit mai util în centrul defensivei, așa că s-a apelat la un fost utist. Daniel Dan a fost căpitanul generației 1996 crescută de Sandu Gaica în „alb-roșu”, cea care a și jucat destule partide în Liga 2-a în ultimul sezon al vechii societăți, conduse de Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian. Apoi, „închizătorul” a ajuns la Pîncota, tot în eșalonul secund, specializându-se aici și pe postul de fundaș dreapta. A lucrat inclusiv cu Ionuț Popa, care acum a apelat din nou la serviciile sale.

Fotbalistul de 21 de ani se pregătește de câteva zile cu „Bătrâna Domană”, iar azi a semnat un nou contract cu „roș-albii”. Daniel Dan mai îmbrăcase tricoul „alb-roșu” și stagiunea trecută, dar a evoluat doar pentru echipa secundă, de Liga 3-a, sub comanda lui Dan Oprescu, Cristi Păcurar și Adi Ungur.

Sunt șanse mari ca Dan să redebuteze mâine pentru echipa fanion a Aradului, la Motru, atâta timp cât R. Iuga și D. Lazăr nu au fost incluși în lotul de 18 de Ionuț Popa, iar Manea ar putea trece în mijlocul defensivei. Toma și Sorato sunt ceilalți utiști ce nu au prins lotul anti-Pandurii.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button