Rugby

E rost de al doilea succes al campionatului pentru rugbiștii arădeni: Pe Sânnicolau ajunge Galațiul!





Au trecut patru partide din returul ediției 2017-2018 a Diviziei Naționale la Rugby, iar CS Universitatea nu a cunoscut gustul succesului. Arădenii au pierdut tot până acum, alegându-se – totuși – cu un punct bonus defensiv din precedenta partidă de pe teren propriu: 10-11 cu Știința Petroșani.

„Minerii” ocupă locul 5 în clasament, așa că vizita lui RCM Galați, formație aflată pe 6, ar trebui să-i mobilizeze și mai mult pe elevii lui Marian Grindei în încercarea de a bifa al doilea succes al stagiunii, după 21-19 cu altă echipă din Moldova, Bucovina Suceava. Problema e că, deși cele două combatante sunt despărțite de doar două poziții în clasament și 6 puncte, diferența la esaveraj e foarte mare: -58 pentru RCM, respectiv -444 pentru CS Universitatea.

Așadar, mâine de la ora 10, pe terenul din Sânnicolau Mic, fidelii spectatori ai sportului cu balonul oval ar putea urmări pe viu un meci ce se anunță echilibrat și poate chiar vor avea ocazia să aplaude un succes al favoriților.

În celelalte meciuri ale etapei a XII-a a Diviziei Naționale de Rugby: Tomitanii Constanța-Buzău, Năvodari-Petroșani și Suceava-Bârlad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button