Fotbal judetean

Distrugători cu ocazia pasării „lanternei roșii”: Frontiera Curtici – Victoria Nădlac 12-1





De șapte etape din retur au avut nevoie curticenii să scape de „lanterna roșie” în favoarea celeilalte echipe ce răsuflă greu în această primăvară. Prima este chiar formația întâlnită azi, care având în componență doar juniori neobișnuiți cu  nivelul după retragerea din scenă a seniorilor Nădlacului, e surclasată pe orice teren.

Astăzi, la Graniță, puștii lui Tufă au reușit „performanța” să ia gol chiar în primul minut de joc de la Liga, care a beneficiat de o centrare a lui Morar și a trimis sub transversală. Același marcator a făcut dubla din penalty în minutul 13, după care a urmat „tăvălugul”. Practic, toate golurile partidei au fost marcate de curticeni și asta pentru că în dreptul Victoriei a punctat sârbul Brozbic, printr-un autogol nefericit în minutul 34. În fine, pe lista marcatorilor a apărut și Ionuț Fereștean, care la 16 ani a reușit „dubla” în contul formației lui Flavius Moisă.

Pentru conformitate vă redăm lista marcatorilor: Liga (1 și 13), R. Țurcanu (15 și 59), L. Olariu (22), Morar (30 și 32), C. Caba (53), Brozbic (56), R. Varga (66), Ursoi (75), Fereștean (70 și 90).

Daniel Liga (foto) rămâne cel mai vechi component al echipei, iar din această postură o vede pe Frontiera revenind pas cu pas în prim planul fotbalului județean. „Am început sezonul cu probleme organizatorice, cu restanțe financiare, iar acest lucru și-a pus amprenta pe antrenamentele și evoluția echipei. În iarnă s-a rezolvat situația, a venit și antrenorul Flavius Moisă, care a pus lucrurile în ordine. Ne-am pregătit bine, ne-am sudat de la etapă la etapă și iată că apar și rezultatele. Nu vorbesc neapărat de această victorie fără istoric împotriva unei echipe de copii, ci și de celelalte meciuri în care am făcut puncte. Deocamdată e bine că am scăpat de ultimul loc, dar vrem să mai urcăm în clasament până la finalul campionatului. Iar, la anul, profitând de stabilitatea financiară, vom încerca să fim printre protagonistele campionatului”, ne-a mărturisit masivul atacant de 33 de ani.

Formații:

Curtici: Leva – Gavriș, Brozbic, O. Moisă, Șiclovan – L. Olariu (64 Rancov), Hanc (46 R. Varga), C. Caba, Morar (55 Fereștean) – Liga (59 Ursoi), R. Țurcanu.

Nădlac: G. Pătean – M. Bondea, Bogoș (40 Bohăncanu), Taloș – Dancă, D. Caba, Fl. Bondea, Grasa (68 Spînu) – Sinkovitz, Covaci.

Arbitri: Alin Bolcaș – Florin Vesa, Emil Arsa.

Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Gheorghe Sfăt









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button