UTA Arad

Popa: „Nemulțumit că nu am câștigat, deși egalul e – per ansamblu – echitabil”





UTA rămâne fără victorie în deplasare în acest an calendaristic și după deplasarea din „fieful” codașei Pandurii. Deși au condus cu 1-0 prin reușita lui Buia și au avut și alte ocazii importante, arădenii au trebuit să se mulțumească doar cu un punct. Golul egalizator reușit de Băjan a venit în urma unui penalty contestat, dar, în cele din urmă, Ionuț Popa a admis că remiza e justă.

Directorul tehnic al „Bătrânei Doamne” a fost cel care s-a prezentat la conferința de presă de după meci și a început prin a remarca situația nedemnă în care au ajuns Pandurii și UTA. „Din păcate, cele două echipe care au jucat mulți ani în Liga 1 au ajuns acum să evolueze în eșalonul secund, unde e mai mult chinuială decât fotbal. Partida a fost echilibrată. Într-adevăr, Pandurii a dominat în repriza a doua, fiindcă nu mai avea ce pierde în situația grea în care se află, la fel de grea ca și a UTA-ei. Prima parte a fost a noastră, a doua, a lor, per ansamblu, scorul e echitabil. Totuși, sunt nemulțumit că nu am câștigat, fiindcă, după părerea mea au fost două-trei decizii de arbitraj ce ne-au dezavantajat și am avut și o bară”, consideră Ionuț Popa.

Întrebat dacă echipa sa mai are emoții în ceea ce privește retrogradarea ținând cont de rezultatele dimineții în Liga 2-a, experimentatul tehnician a adăugat: „Emoții am pentru că sunt echipe ce s-au trezit dintr-o dată și câștigă. Până acum au dormit, iar acum fac puncte. Am văzut și ieri un joc, cu oaspeții având 2-0 și apoi pierzând cu 5-2. Am văăut-o și pe Târgoviște cum a jucat la Brăila și m-a surprins elanul gazdelor. Emoții vor fi până la sfârșit”.

Ca și în precedenta deplasare, cea de la Călărași, „decarul” Buia, golgheterul echipei în stagiunea de primăvară a fost schimbat în debutul reprizei secunde. „A fost avertizat și mi-era frică ca din postura de mijlocaș pe zona centrală să nu facă un fault și să fie eliminat. Riscam să nu-l am cu Poli, un joc, după cum se știe, foarte important pentru noi. La pauză l-am atenționat și pe Tănase asupra acestui fapt, dar, din păcate, nu a scăpat de eliminare”, a explicat Popa.

FOTO: UTA Media Design









3 comentarii

  1. Puțini prieteni cu golul,,majoritatea jucătorilor așteaptă cadoul de 1–0. . Snagovul nu se oprea nici la 4-1 daca nu era finalul. Iar apare întrebarea despre conținutul ,dar mai ales finalitatea pregătirii de iarna. De aceea Popa da teste. Jucătorii ascund mari lacune de rezistenta. De aici meciuri terminate în buza disperării .Sa vedem ce se poate îndrepta .Daca rămâne Popa prea multi va ,,,,popiii !!

    0
    0
  2. Todea unde sunt meciurile mai usoare si batem TOT pana la final….daca nu castigam cu poli suntem acolo la retrogradare …

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button