UTA Arad

Utiștii au acuzat arbitrajul de la Motru: „Un penalty pentru noi mutat în afara careului, iar lovitura lor de la 11 metri a fost prea ușor acordată”





În analiza partidei de la Motru, dintre Pandurii și UTA (1-1), Ionuț Popa a vorbit și despre factorul arbitraj. „Sunt nemulțumit că nu am câștigat, fiindcă, după părerea mea au fost două-trei decizii de arbitraj ce ne-au dezavantajat și am avut și o bară”, afirma la un moment dat directorul tehnic al „Bătrânei Doamne”.

Intrând în detalii, Popa a punctat următoarele: „A fost acordat ușor 11 metri pentru gazde. Jucătorul lor nici nu a atins mingea și a căzut…Apoi, am înțeles de la directorul executiv al clubului (n.a. Codru Grădinariu) că un penalty pentru noi a fost mutat în afara careului (n.a. la Curtuiuș, în minutul 78). Am mai avut și un jucător eliminat, deși mie mi s-a părut că acesta a jucat mingea”.

„Nu comentăm arbitrajul, nu cred că a influențat rezultatul”, a fost scurta replică a lui Adrian Bogoi, antrenorul Pandurilor.

Cert este că UTA a fost sancționat azi cu al patrulea penalty de la începutul mini-returului, între care două au fost apărate de Roberto Bodea.

6 comentarii

  1. Si oricum domnul Decebal a vazut ca ne-a refuzat un 11 m. Ma gandesc ca era exact la linia careului de 16 m si a vazut. Acum serios vorbind nimeni nu lauda arbitrajul si ce e corect pt unii e incorect pt. ceilalti.

    0
    0
  2. Am avut dreptate, cand am spus ca, arbitrul asta o sa faca boacane intentionat impotriva UTA.-ei , dat fiind faptul ca, si Bogoi este din Targoviste !!! Oare conducerea, de ce nu a luat masuri de la inceputul programarii acestui Chitu !!!

    0
    0
  3. „Jucătorul lor nici nu a atins mingea și a căzut” – asta e buna:) Jucatorul nu trebuie sa atinga mingea ca sa fie fault sau penalty, domnul Gradinaru!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button