Fotbal judetean

Ca Bateriile Duracell: Voința Mailat – Cetate Săvârșin 10-0





Săvîrșinul pare a se fi împăcat cu soarta, respectiv ultimul loc în clasamentul Ligii a 4-a și s-a mai prezentat într-o deplasare ca „mielul” la tăiat. Fără mai mulți jucători, printre care Toc sau Neamț, formația de pe malul Mureșului a fost „îngropată” în goluri de o formație reinventată în această iarnă. Mailatul este la al șaselea rezultat pozitiv al primăverii și a pus deja la păstrare 13 puncte, cu 3 mai multe decât în tot turul.

La cum s-a jucat, practic s-a pus doar problema scorului, iar acesta s-a oprit la 10-0. Amatorii de statistici trebuie să știe că pentru Mailat au marcat: Chepețan, în minutele 7,21,62, R. Caba (10 și 87), Vidac (32), Savu (37), Mateucă (51 și 89).

Raul Caba (foto) a fost component de bază al echipei „alb-verzi” și în turul de mare suferință, însă acum a venit vremea să se bucure de momentul pozitiv. Astăzi, puternicul mijlocaș central chiar a reuit „dubla”, printr-un frumos de la 20 de metri, dar și o reluare plasată pe lângă portar după angajarea lui Mateucă. „Sincer, nu mă așteptam la acest scor, doar că am tratat foarte serios meciul de la un capăt la altul. Am fost foarte motivați după începutul bun de retur, încercăm să menținem cât mai mult această serie pozitivă. Ne antrenăm bine, avem poftă de fotbal, iar asta se vede și pe teren. Achizițiile din această iarnă ne-au prins foarte bine în special pe faza defensivă și împreună vom încerca să ajungem în primele 8 echipe ale campionatului. Mă bucur și pentru realizările personale, sper să-mi ajut și pe mai departe echipa. Mă mai bucur și de reușita fratelui meu geamăn, Cristi, care azi a marcat pentru Curtici, sper să se salveze și ei de la retrogradare, sper că le-am dat și noi o mână de ajutor prin rezultatul de azi”, a spus Raul Caba.

Formații:

Mailat: Lazea (81 Bâtea) – Drecin (63 Ciucifara), Bălă, Gurban, Vereș – Nedea (46 Achim), R. Caba, Savu – Mateucă, Vidac, Chepețan (73 Cheșa).

Săvârșin: Herbei – Muntean, Drăgan (73 Căucar), Dumitrescu, Benescu – Narcis Marc, S. Iștoc (46 Boc),  Marius Marc, I. Bogdan – D. Petrean, Oprea.

Arbitri: din Ungaria

Observator AJF: Marius Alexa.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button