Fotbal judetean

Spectatori la propriile meciuri, Petrila et. comp. au mulțumit: Șoimii Șimand – Progresul Pecica 3-1





Cam asta au devenit pecicanii în ultimele etape în care nu se mai regăsesc defel. La Șimand, „galben-albaștrii” au bifat cel de-al treilea eșec consecutiv și riscă să fie „înghițite” și de Socodor sau Păuliș dacă nu își revin rapid. În schimb, Șoimii și-au văzut de treabă, au mulțumit când a fost cazul la cadourile adversarilor, dar și-au făcut și singuri norocul prin prestația convingătoare de azi.

Și, totuși, nimic nu anticipa o nouă zi neagră pentru trupa lui Marius Grad. În minutul 19, Țugulescu a înscris printr-o lovitură de cap la centrarea lui R. Popa și lucrurile păreau să decurgă bine pentru Progresul. Asta până în minutele de prelungire al primei părți, când Ghergar a ieșit dintre trei adversari și l-a bătut pe Rusu cu un șut de la 20 de metri ce a atins și bara de la colțul lung.

Din nou, pecicanii au oferit iluzia unui control al situației, când R. Popa a obținut penalty-ul din contactul cu A. Puie, însă Michel Vlad a executat în bară (min. 52). De aici încolo a urmat căderea liberă. Peste 4 minute, o schimbare bruscă de joc de pe dreapta pe stânga, a dus mingea la Petrila care l-a executat pe Rusu cu un șut la colțul scurt. Iar în minutul 57 scorul devenea deja 3-1. V. Mașniță a câștigat duelul fizic cu Șiclovan și a plasat mingea pe lângă portarul advers din interiorul careului. Rezultatul putea fi și mai sever dacă Petrila și Mașniță nu ar fi nimerit bara, însă la fel de adevărat este și că Țigan a salvat de pe linia porții o finalizare a lui Ponta venită cu 2 minute înainte de final.

Pentru șimăndani a fost primul succes pe teren propriu din campania de primăvară și primul în care înscrie prin cei doi atacanți ai săi lipiți lotului în această iarnă, Petrila și Mașniță. „Sigur că am avut și puțin noroc la penalty-ul lor, însă avem apoi meritul că am știut să închidem meciul. Sunt trei puncte mari pentru moralul și încrederea noastră în fața unei echipe mature, cu mulți jucători care au evoluat și mai sus. Atmosfera în lot este acum bună, abordăm cu entuziasm viitoarele meciuri”, susține Marius Ciubăncan, antrenor și jucător al Șimandului.

Pecicanii nu mai găsesc calea să-și motiveze în nicun fel jucătorii. Au încercat cu buna, apoi s-a vorbit de amenzi și concedieri masive în vară, dar rezultatul e același, negativ pentru club. „Nici nu mai am cuvinte, efectiv nu știu cum am ajuns în situația de a nu mai juca nimic și a ne face de râs peste tot. Și astăzi am avut meciul în mână, am condus cu 1-0, am avut penalty la 1-1, iar apoi am făcut cadouri incredibile la golurile lor doi și trei. Jocul e haotic, luăm goluri pe contre din posesia noastră, nu ne iese absolut nimic. Din păcate, până la vară ca și conducere suntem legați de mâini și de picioare”, a spus Cristi Pilan, directorul executiv al Progresului.

Șoimii Șimand – Progresul Pecica

Formații:

Șimand: Vasii – Balogh (90 Engelhardt), Balint, Ruska, Ujoc – Puie, Țigan (88 Poșta) – Petrila, Deloreanu (85 Mărcuș), Mașniță (88 Buruiană) – G. Mașniță

Pecica: Rusu – Tugulescu, Șiclovan, Ew. Wild, V. Fritea (64 A. Ponta) – Huțanu, Marinescu (46 R. Fritea), Bercu (56 Borteș), Denuț (64 Ed. Varga) – Popa, M. Vlad.

Arbitri: Tudor Jurcă – Mihai Stanciu, Zoltan Nagy.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button