UTA Arad

UTA a plecat spre Moldova cu escală în județul Harghita. Markovic a rămas acasă, Popa atrage atenția asupra pericolului Marin





Vestiarul „Bătrânei Doamne” trebuie să se rupă de cele întâmplate la derby-ul de marți și să se focuseze pe următoarea partidă de campionat, ce va avea loc peste doar două zile în celălalt colț al țării. UTA va juca la „matineu” lângă Iași, în satul Uricani, iar utiștii vor face cei 670 de kilometri în două zile. Ei au plecat deja spre destinație, cu mențiunea că vor face un popas la Borsec, în județul Harghita. Aici vor trage la Hotelul Riky și se vor și antrena în cursul după-amiezii, dar și mâine dimineață.

Ionuț Popa a optat pentru un lot de 18 jucători pentru lunga deplasare din Moldova, din care lipsesc accidentații Polgar și Markovic. Masivul fundaș muntenegrean acuză dureri la mușchii inghinali încă de la partida de la Motru, deși nu e exclus ca suprafața de teren tare de pe „Motorul II” să-i fi agravat afecțiunea. De altfel și portarul Roberto Bodea s-a plâns de dureri la genunchi după antrenamentele din Aradul Nou, dar după un RMN făcut ieri a realizat că nu e nimic grav. Sau cel puțin nu în acest moment.

În lipsa lui Stevan Markovic, utiștii ar putea avea probleme cu marcajul la masivul atacant al Miroslavei Alexandru Marin. De altfel, chiar Ionuț Popa a atras ateția asupra fostului său elev de la Poli Iași. „Întâlnim o echipă ce are un program mult mai ușor decât al nostru. Are jucători care au activat în Liga I, pe doi dintre ei, Alexandru Marin și Milea, i-am avut și eu la Iași. Pe Milea chiar l-am debutat într-un meci cu Steaua, în 2007. Am înțeles că sunt o echipă de luptă, iar unul din jucători, Corban, e curtat de echipe din Liga I. Vom încerca să ne adaptăm adversarului și terenului, toate echipele care au jucat aici spun că suprafața de joc e mică și foarte denivelată”, a spus „Mister” pentru uta-arad.ro.

Bodea, Barna – Dan, Roșca, Burlă, Dinculescu, R. Iuga, Manea, Petra, Jorza, Stahl, Tănase, Prună, Buia, Hlistei, D. Popa, Curtuiuș, Toma e lotul pe care „Bătrâna Doamnă” contează sâmbătă în comuna ieșeană Miroslava.

FOTO: UTA Media Design

2 comentarii

  1. Serios?Dupa cateva putine prezente la limita dezastruosului,acum este si accidentat?Ce ziceti Taipan si Pelin?Am avut din nou dreptate?Nu stiu exact cine si dupa ce criterii l-a adus?
    Se pare ca este un baiat bun si linistit,care isi vede de treaba si in viata extrasportiva si din aceasta cauza momentan tac!
    Dar despre inconstanta lui Rosca si colectia de galbene ce spuneti?
    A pornit excelent,contrar a ce gandeam,recunosc,dar ulterior se cearta mai mult cu Ionut Popa in timpul jocurilor…….Popa il cearta de pe margine,iar el riposteaza…Dar daca pleaca Manea de langa el,se face bulevard!
    Felicitari MANEA!Au dat in tine toti,iar cei putini care te sustinem,am fost pusi pe rugul defaimarii!Banderola de capitan,trebuie sa fie doar pe bratul tau!Fara discutie!
    La fel si Burla!Marii bautori din pet-uri,l-au desfiintat!Nici o problema,eu nu mananc nici seminte!Capul sus Bogdane,mai trebuie sa dai jos 2-3 kg,poate ca 5 si totul revine in normal!
    Nu moare Raiul cand vrea Dracul!

    0
    0
  2. Va fi un meci foarte greu , pe un teren foarte prost, dar sper si am toata increderea ca, UTA., baietii nostrii vor aborda partida asa cum trebuie si vor scoate cel putin un meci egal. Le doresc succes baietilor si numai de bine, FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Si tie GIRO, iti doresc multa sanatate si noroc , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button