Fotbal judetean

Cine nu are „aripi” să-și cumpere: Frontiera Curtici – CS Glogovăț 2-0





„Grănicerii” nu glumesc deloc în acest retur și vor să scape cât mai repede de grijle retrogradării, așa că au bifat o nouă victorie, a treia consecutivă. În schimb, „Vladi” face eforturi să mai strângă rândurile pe acest final de sezon, antrenorul Dehelean fiind nevoit să apeleze și la managerul Ovidiu Tănasă, care nu mai jucase de exact un an de zile, după ce a fost lovit involuntar în figură de utistul Dumitru.

Deși au adoptat o tactică precaută, curticenii au deschis repede scorul. Era minutul 11 când, Varga a învăluit la pasa lui Morar, a centrat în 7 metri, unde a apărut Olariu (foto) și a marcat la colțul scurt. Vizitatorii s-au limitat la o posesie prelungită, dar asta și cu acceptul adversarilor, care – însă – au pornit de fiecare dată contre tăioase. Dar, Gheorghieș sau Olariu l-au grațiat pe Vărtaci, așa că partida rămânea deschisă.

Totuși, Glogovățul nu a avut putere să pună cu adevărat în pericol buturile experimentului Trifoi. Un șut peste poartă din mijlocul careului al lui R. Ardelean a fost prea puțin pentru emite pretenții la un rezultat bun, iar când s-a născut și golul doi al Frontierei destinația punctelor era clară. Cu atât mai mult cu cât acesta s-a „născut” în minutul 90. Pe o degajare lungă, săritura falsă a lui Țurcanu i-a păcălit pe Mariș și Tănasă, iar Morar, venit în viteză din spate, a pătruns în careu și a trimis pe colțul scurt: bară -gol.

Cu încă trei puncte, Curticiul o pune și pe UTA II sub ea la golaveraj și totul e în grafic. „Chiar dacă azi am cam ucis fotbalul prin tactica noastră defensivă, am considerat că e singura modalitate de a ne apropia victoria în fața unei formații bune, cu jucători foarte experimentați. Am mers pe cartea contraatacului, folosindu-ne la maxim cele două aripi, Olariu și Morariu și ne-a ieșit prin cele două goluri foarte importante pentru obiectivul nostru. Sper ca spectatorii să fie mai mulțumiți de jocul nostru în partidele ce urmează, când – sper eu – să fim din ce în ce mai liniștiți și dezinvolți”, punctat Flavius Moisă, antrenorul formației de la Graniță.

„Vladi” coboară până pe locul 11 după cel de-al doilea eșec consecutiv. „Am dominat steril partida, în timp ce gazdele au fost pragmatice și ne-au taxat greșelile din apărare. Asta e, Curticiul a meritat victoria, nouă ne lipsesc destui jucători, dar și prospețime în acest final sezon. S-a alergat mult de-o parte și de cealaltă, doar că noi am cam făcut-o în gol”, a punctat Ovidiu Tănasă, managerul revenit pe gazon pentru „roș-albaștrii” după 12 luni.

Formații:

Curtici: Trifoi – Gavriș, , Brozbic, Ștrengar, R. Varga – Olariu (90 Rancov), Hanc (90 Ursoi), C. Caba, Morar (90 Fereștean) –  Liga, Gheorghieș (68 Țurcanu).

Glogovăț: P. Vîrtaci – Danciu (46 Tănasă), Mariș, Pantea, Ruja – Coșa, R. Ardelean, Popa (82 Doboș), A. Gornic – Negrea, Albulescu.

Arbitri: Tudor Jurcă – Alina Mihoc, Paul Ardelean. 

Observatori AJF: Mircea Toderici, Iosif Lovas.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button