Stranieri aradeni

„Hattrick” pentru Adi Petre în tricoul lui Esbjerg





Cel mai scump fotbalist român transferat vreodată din Liga 2-a și-a făcut treaba pentru noua sa echipă de club. Fostul utist, Adrian Petre, a izbutit un „hattrick” în tricoul lui Esbjerg în deplasare, cu Fredericia, scor final 1-3.

Vârful crescut de Atletico și golgheter al „Bătrânei Doamne” în stagiunea trecută cu 28 de reușite a ajuns la cota 13 goluri marcate în liga a doua daneză. Esbjerg se află pe poziția secundă, pe loc de play-off, însă la un singur punct de liderul Vejle Boldklub, ce ar promova direct dacă sezonul s-ar termina acum.









3 comentarii

  1. Adrian Petre, Man, Tucudean – atacanti proveniti din Arad.- golgeteri la echipele unde joaca.
    Unde este UTA.
    Felicitari Adi, succes la promovare si poate si un transfer tare la o echipa de top din Europa.

    0
    0
  2. Am simtit un gust amar aseara cand am vizionat meciul FCSB-CFR Cluj pentru ca pe teren erau trei fotbalisti aradeni foarte buni ( Balgrandean si Man la FCSB , Tucudean la CFR ) iar UTA este unde este. CFR Cluj nu cred ca in afara de Deac sa fi avut alt clujean in lot, asa cum de bine nici FCSB nu se poate lauda cu jucatori promovati de la grupele lor de tineret sau juniori. Pacat, mare pacat.

    0
    0
    1. Eu m-am mirat aseara la FCSB-CFR cum de au fost imbracati toti specatatorii in albastru si rosu, cum de au facut si coregrafie 3D si au sustinut echipa tot meciul si nu era nici un ultras acolo, nici un tricou negru, nici o bataie ceva, un bustul gol cu batista pe gura, nimic. Se poate si fara ei si sa joci în Liga 1?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button