UTA Arad

Șase din cele șapte reușite stagionale ale lui Hlistei au adus puncte pentru UTA: „Un pas mare spre îndeplinirea obiectivului, personal îi mulțumesc lui Cristi Todea”





Ieri, la Uricani, împotriva Miroslavei, Cătălin Hlistei a reușit cel de-al șaptelea său gol în prezentul campionat, aflându-se pe aceeași treaptă cu Marius Curtuiuș în clasamentul celor mai prolifici utiști. Totuși, mijlocașul de bandă și-a pus mai mult amprenta pe parcursul stagional al „roș-albilor” fiindcă șase dintre reușitele sale au fost decisive, în sensul că au adus puncte în clasament pentru UTA. Vorbim despre golurile din contra celor de la Pandurii Târgu Jiu, Foresta Suceava și Dacia Unirea Brăila, din tur, respectiv CS Balotești, CS Mioveni și Miroslava, în semi-retur. În plus, fotbalistul de 23 de ani al arădenilor a contribuit și la autogolul lui Ispas din manșa secundă cu Chindia, câștigată în cele din urmă de UTA. Altfel, singurul gol ce nu a lăsat urme pe configurația prezentă a clasmentului a fost cea din eșecul intern (2-3) cu Luceafărul Oradea.

Revenind la disputa cu ieșenii lui Kerezsy, Hlistei a înscris din pasa lui Stahl, intrat bine în joc în locul celuilat marcator al arădenilor de ieri, David Popa. „Meciul a fost greu, pe un teren impracticabil, dar și în fața unei formații care își juca una dintre ultimele șanse de salvare de la retrogradare. Adversarul a jucat în special cu mingi lungi și astfel a fost mai mult un joc de luptă. Știam că echipa ce va greși mai puțin va câștiga, ne bucurăm că am fost noi aceia și am răsuflat ușurați după acest meci. Am făcut un pas mare spre îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Chiar dacă pentru un jucător al UTA-ei nu ar trebui să vorbesc niciodată despre retrogradarea din Liga 2-a, dar, din păcate, asta a fost situația în acest sezon”, spune utistul.

După cum se știe, Adrian Mihalcea a avut șansa să-l readucă pe Cătălin Hlistei încă din vară la UTA, dar nu a considerat mutarea necesară. În schimb, când a preluat echipa, Cristi Todea a insistat mult pentru legitimarea talentatului fotbalist, iar astăzi jucătorul vrea să-i mulțumească. Cu atât mai mult cu cât de trei zile „Dulăul” nu mai face parte din stafful tehnic al Campioanei Provinciei. „În lunile septembrie, octombrie ale anului trecut, practic doar Cristi Todea și câțiva prieteni apropiați mai credeau în mine. Eram la pământ, fără echipă, iar el a mi-a redat încredere readucându-mă la UTA. Vreau să-i mulțumesc pentru asta, îmi pare rău că nu mai e cu  noi, speram cu toții să rămână la echipă măcar până la finalul sezonului. Dacă UTA își va îndeplini obiectivul impus în retur e și meritul său”, a adăugat Hlistei.

Pe lângă cele șapte goluri, fotbalistul arădean a mai reușit și 8 pase de gol.

Alte poze de la meciul de ieri, de la Știința Miroslava – UTA (1-2) puteți vedea AICI, prin amabilitatea lui Lucian Bălăucă (darabaneni.ro)









6 comentarii

  1. Felicitari Cataline !!! Doar prin multa munca si seriozitate reusesti..Iar printre straini este mai greu. Casa ta este UTA !!!

    0
    0
    1. Ai dreptate cam urît acel tricou albastru. Dar ale voastre alea negre ca taciunea cum sunt frumoase nu?dar nui AȘA că voi sunteți ultrasi vă respectați sincer sunteți de toata jena ……………Uta înseamnă alb și roșu din cîte știu eu

      0
      0
  2. Suporterii suntem NOI câteva mii sau zeci de mii de arădeni si nu numai, multi dintre noi nu doresc sa vorbească scu ( cu litere mici , pentru ca și ei sunt mici , cam 30 la număr + – câțiva ) în numele nostru . Comunicatul lor sa fie menționat strict în numele lor ! NOI nu împărtășim aceleași idei și vad ca nici nu susținem aceleași culori . Ei cu negru lor și NOI cu alb-rosu ! Recomandare finala ; cautați o alta echipa în negru ! Ne-am saturat de scandal !

    0
    0
  3. Lasa „Cata”.prietenul meu drag,pentru ca se va gasi un Pelin sau Tai Pan ca sa ma critice ca imi permit sa te apelez in acest fel…Pur si simplu ma durea sa te vad la Timisoara,cu noi,ca simplu suporter,pe cand trebuia sa fi in iarba.Doua piese grele despre care s-a considerat ca nu este nevoie.Daca Sore Botis a ales asa,stima si respect,tu ai fost cu noi!
    Ce sa spun?Daca orgoliile s-ar lasa deoparte,la fel ca si in cazul tau si din vara s-ar dori ceva,s-ar putea repatria multi!Doar sa scapam de acest Falca si de influenta lui pe care si-o aroga ca si un faraon nesimtit,botoxat!Si daca am fi insamantat iarba simpla pe Motorul,tot iesea un gazon,cat de cat!
    Nu este nevoie de elefanti expirati,asa cum s-a procedat, ci de suflete!
    Multumim Catalin Hlistei!Cifrele tale vorbesc de la sine!
    Sincer?Nu m-ar mira sa ai oferte mai bune,asta este!
    Orice ne rezerva viitorul,iti doresc mult succes in cariera!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button