UTA Academie

UTA Under 19 s-a calificat matematic la turneul semifinal ce ar putea fi organizat la Arad





Antepenultimul meci din cadrul seriei a 8-a a Campionatului Național de juniori republicani a fost o joacă de copii pentru UTA Under 19. Arădenii au trecut cu 13-0 de „lanterna” Dacia Orăștie, repetând scorul din tur, din județul Hunedoara. Omul partidei a fost Cocian cu un „poker”, între care și o execuție imparabilă, la vinclu, de la 28 de metri. Sabău a mai reușit o „dublă”, iar R. Petcuț, Nagy, Frai, Gruiescu, Lezeu, Savin și Creța (portarul de rezervă a intrat în atac pe final de meci) au completat lista marcatorilor.

Astfel, formația lui Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi bifează cel de-al 12-lea succes stagional din tot atâtea meciuri, fiind singura formație din România angrenată în competițiile naționale de juniori care nu a pierdut niciun punct pe drum în acest sezon. Chiar dacă mai au de disputat două meciuri, ambele săptămâna viitoare, acasă cu Turda și la Târgu Mureș, „roș-albii” sunt calificați matematic la turneul semifinal. Mai mult, există șanse ca șefii grupării emblemă să obțină organizarea competiției la Arad, în zilele de 12 și 13 mai, urmând să înainteze o cerere oficială pe adresa FRF în acest sens.

Dacă orașul nostru va găzdui semifinala, adversarii utiștilor vor fi ACS Fotbal Club Kiss Baia Mare, CSȘ Lugoj și Gaz Metan Mediaș, dar în calcule ar mai putea intra și CSU Craiova, dacă își câștigă seria în fața Slatinei.









3 comentarii

  1. Pe icrti ca nu cred sa obtina turneul final.si sa duca la siria echipele sa faca naveta arad-siria

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button