Alte sporturi

Atleții aruncători se pot afirma la ,,Cupa Aradului – ZIRIDAVA” sâmbătă, pe arena „Gloria”





Stadionul „Gloria” își deschide porțile pentru atleții aruncători, în scopul verificării stadiului de pregătire pentru participarea la competițiile de obiectiv din anul competițional 2018. Totul se desfășoară sâmbătă, 5 mai,  sub forma unui concursul național de aruncări, denumită ,,Cupa Aradului – ZIRIDAVA” . Organizată de Asociatia Județeană de Atletism Arad, cu sprijinul Direcției pentru Tineret și Sport a județului Arad și Federatiei Romane de Atletism, întrecerea se adresează aruncătorilor juniori și open.

Atât băieții cât și fetele se vor întrece în patru probe: ciocan, disc, greutate și suliță, iar cele mai bune rezultate vor fi premiate. Competiția se desfășoară pe parcursul a două reuniuni: 9.30 – 11.30 – juniori (materiale ușoare), 15.00 – 19.30 – open. Ședința tehnică va avea loc vineri, de la ora 18.00, la stadionul ,,Gloria” Arad . Aradul va fi reprezentat de o serie de sportivi, printre care îi amintim, la open, pe Raul Rusu şi Denis Both.

Cheltuielile de participare (transport, cazare, masă) vor fi suportate de către cluburile sportive participante. Mai multe detalii și informații se pot obține de la profesorul Constantin Miclea (tel. 0744758909). „Vor veni, la Arad, preşedintele Federaţiei şi cei din lotul naţional, va fi o competiţie foarte importantă. Îi aşteptăm pe arădeni la stadion, mai ales că intrarea va fi liberă iar vremea se anunţă frumoasă. Vrem, cu ocazia asta, să atragem cât mai muţi tineri spre atletism. Avem promisiuni, că de anul viitor vor participa şi atleţi din alte patru ţări”, ne-a declarat Constantin Miclea.

Arena din centrul municipiului revine astfel în circuitul marilor competiţii, după ce în 2015 şi 2016 a găzduit Campionate Naţionale de aruncări lungi, iar acum doi ani a fost gazda Cupei Europei de aruncări, competiţie internaţională majoră, unde arădeanul Andrei Gag, produs al CSM Arad, acum legitimat la CSM Bucureşti, cucerea aurul continental în proba de aruncarea greutăţii.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button