Pariuri sportive, gaming și casino

Ponturi pariuri Real Madrid – Bayern Munchen





Marți seară, 1 Mai 2018, vom afla prima finalistă din 2018 în UEFA Champions League. Real Madrid are prima șansă în fața lui Bayern Munchen după succesul cu 2-1 din deplasarea de săptămâna trecută, însă nemții nu au abandonat lupta și speră să întoarcă rezultatul. Analizăm meciul în cele ce urmează și vă propunem câteva ponturi pariuri pentru Real Madrid – Bayern Munchen, care merită atenție după părerea noastră.

Real Madrid se axează 100% pe Liga Campionionilor în acest final de stagiune, situația fiind clară în campionat, unde Barcelona a triumfat anul acesta. Un egal sau o victorie ar fi excelente pentru trupa lui Zinedine Zidane, însă și la un eșec cu scorul de 0-1 calificarea este tot a spaniolilor. Zidane nu se va putea baza pe Carvajal, accidentat, în timp ce Nacho și Isco sunt incerți, nerefacuti 100%. Ronaldo și Ramos au beneficiat de pauză în weekend, așa că sunt așteptați să fie la capacitate maximă marți seară pe Bernabeu.

Bayern Munchen are nevoie de un succes la minimum două goluri diferență pentru a merge în finală sau de o victorie cu un singur gol avans, dar cu condiția să marcheze de cel puțin trei ori (3-2, 4-3, etc). Neuer, Robben, Vidal, Coman și Boateng nu sunt refacuti și vor rata această deplasare crucială, iar șansele bavarezilor par tot mai mici în aceste condiții. Jupp Heynckes a odihnit titularii în meciul de campionat din weekend, iar la Madrid va etala cel mai puternic XI pe care îl are la dispoziție în acest moment.

Ponturi pariuri Real Madrid – Bayern Munchen:

  • Ambele echipe marchează @ 1.40
  • 1X @ 1.42
  • Real Madrid se califică @ 1.25
  • Primul gol după minutul 20 @ 2.00
  • Minim patru cornere pentru fiecare echipă @ 1.50

Va recomandăm să analizați pronosticurile înainte de a le paria. Le puteți juca fie single, fie combinate pe biletul zilei, dar doar după ce le treceți și prin propriul filtru de analiza. Mult succes și nu uitați să pariati responsabil și totul să rămână la nivel de hobby.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button