UTA Academie

Victorii pe linie pentru „roș-albi” înainte de turneul final: LPS Târgu Mureș – UTA 2-6





UTA a avut parte de o partidă destul de dificilă în deplasarea de la Târgu Mureș, scor 2-6. Lezeu a fost primul care a marcat, dar gazdele au reușit egalarea și chiar au preluat conducerea după un penalty, intrând la pauză în avantaj. În minutul 50, pe teren a intrat Țuța, iar acesta a reușit „dubla” ce a dat tonul revenirii utiștilor. Apoi, la rampă a ieșit Cocian (foto), cu un hattrick” și juniorii mari au „Bătrânei Doamne” au încheiat seria a 8-a a campionatului de „republicani” cu victorii pe linie.

„Jocul a fost destul de dificil din cauza căldurii mari și a terenului artificial destul de rău. E bine că am câștigat și am încheiat acest campionat doar cu victorii. Luni vom afla locația și adversarii de la turneul semifinal“, a precizat la finalul partidei Costel Bogoșel pentru uta-arad.ro.

Debre – Savin, Sabău, Onuțan, Frai – Nagy, Lezeu, M. Popa,  Cocian, Gruiesc  – Petcuț, plus Țuța, Roșu și Obrad au fost jucătorii trimiși pe teren de antrenorii Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi.

Cu o medie de 6,1 de goluri pe meci și cu cifra zece în dreptul golurilor primte, UTA Under 19 e una dintre favorite la turneul semifinal care ar putea fi organizat chiar de orașul nostru.

FOTO: UTA Media Design









3 comentarii

  1. ma, mai lasa-ti pe astia cu campionatul lor de tot rasul, atata lauda , pai cu cine au jucat astia? scoruri de 8,9,10la zero astia sint adversari?turneu organizat de arad?pai astia nu merita nimic. sa le fie rusine ..atata tam-tam..numai stiu cum sa-si scoata pielea dupa ce au ratat calificarea la elita..pai merita doar atata ..sa le scrieti doar rezultatul asa discret si atat..fara formatiisi declaratii..RUSINICA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button