UTA Arad

Liber la prime la UTA, dar Ionuț Popa mai speră ca forma de organizare a clubului să se schimbe pentru „deblocarea” salariilor





Odată cu punctele luate cu Foresta, dar și cele 6 ce urmează a veni din disputele cu ASU Poli și ASA Târgu Mureș, echipa fanion a Aradului și-a atins scopul pentru partea secundă a stagiunii 2017-2018, iar Ionuț Popa are merite incostestabile. „Echipa și-a atins obiectivul cel mai pesimist. S-a pornit cu intenții de promovare, s-a ajuns într-o situație grea la un moment dat și s-a renunțat, știiți bine, la jucători cu salarii mari. Se credea că se vor mai retrage înca una sau două dintre echipe și ne-am înhămat la o treabă cu acești jucători tineri, care au dat randament în unele aspecte, în altele mai puțin. Iau ca etalon meciurile din deplasare, în care nu am pierdut decât cu liderul din Călărași. Dar și acolo am avut un penalty ratat și pe final om eliminat”, punctează experimentatul tehnician.

Chiar înainte de disputa cu sucevenii, „Mister” suținea că odată cu salvarea matematică a echipei, conducerea clubului va alimenta conturile jucătorilor: „Sunt convins că în această săptămână, jucătorii își vor lua cele patru prime. Am discutat cu conducerea acest aspect, avea și ea dreptate cu premierea prematură a unei echipe ce nu avea certitudinea salvării de la retrogradare. Până la urmă, cu toate lacunele pe care le avem, această echipă merită premiată”.

Fiindcă unii fotbaliști au deja patru salarii restante, teoretic ei ar putea apela la comisiile federale. „Nu cred că vor exista jucători care își vor depune memorii, ci vor acționa ca un grup unit. În plus, până li se vor judeca aceste memorii își pot luat salariile de la club. Forma de organizare a clubului produce acest stări, poate se va schimba și atunci se rezolvă și această problemă”, a spus Ionuț Popa, referindu-se – bineînțeles – la „deblocarea” banilor publici pentru salariile fotbaliștilor.

32 comentarii

    1. Fara sa doresc sa critic,cei care se ocupa de pagina oficiala UTA,au facut cateva gafe colosale!
      In primul rand au aparut cu intarziere,despre aniversarea lui nea Gigi Domide,cei care ar fi trebuit sa fie primii!Impardonabil!
      Si cand au aparut,alta greseala de neiertat!Data de nastere in 1956!!!!!In paranteza(1957),o mica balbaiala,dar enorma ca fapt!
      La ore de seara,de curiozitate,am incercat sa vad daca insista cu greseala?
      Corectat,ba mai mult,textul articolului,din partea autorului,era scurt,diminuat,fara sa se mai faca referire la data de nastere,doar „copy-paste”,din interviul acordat acum cativa ani,din cartea inchinata dansului!
      Excelent!Asa ne sarbatorim marii jucatori!

      0
      0
  1. In sfarsit un ANTRENOR care are ceva de spus conducerii !!! Nu smiorcaiti care doar tin capul aplecat in fata lui Meszar si-l aproaba la orice spune !!!

    0
    0
    1. Meszar nu mai conduce acest club, ce nu a-ti inteles?! Acest Club este codus de la km 0….sa fiti sănătoși…

      0
      0
  2. LA CAT MAI MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE , FLAVIUS DOMIDE , O MARE GLORIE A FOTBALULUI ROMANESC SI BINEANTELES A UTA.-ei , UN FOTBALIST, CARE MI-A MARCAT COPILARIA SI TINERETEA IN ANII 70 -80, AVAND FOARTE FRUMOASE AMINTIRI CARE NU SE VOR UITA NICIODATA !!! INA ODATA ITI UREZ MULTI ;FOARTE MUTI ANI CU SANATATE SI TOT CE VA DORITI DOMNULE DOMIDE; UN MARE SENIOR AL ARADULUI SI AL UTA.-ei !!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Iar baietii, isi merita din plin salariile si primele promise si bineanteles , si lui Ionut Popa, care de cand a venit la echipa, aflata intr-o situatie foarte delicata, a reusit sa salveze UTA. de la retrogradare, mai repede decat se credea si deci ,mrita si dumnealui o prima pe masura !!! Sa fie bine si campionatul urmator, cu o bani mai multi si o organizare mult mai buna, UTA. noastra sa faca pasul in liga1a ,acolo unde ii este locul si sa nu mai plece niciodata !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  4. E clar că băieții merită prime, la fel și gunoiul de la pesac, are un mare merit pt salvarea de la retrogradare..dar tot un gunoi rămâne, chiar dacă e într-adevăr cel mai bun antrenor din partea asta de țară.. dar utist nu e, el e stelist cică ?

    0
    0
  5. Vedeți. ..problema asta cu salariile din bani publici este foarte interesanta la o echipa privată sau nu?!, ce se pune la cale in laboratoare? Asa a lasat sa se înțeleagă ca se lucreaza la schimbarea formei de organizare… foarte bine…dar atâta timp cat sunt bani publici, vrem sa stim si noi pe ce se cheltuie!? A-ti auzit de TRANSPARENȚĂ? Io cred ca iar si-i băgat draci coada…

    0
    0
      1. „NG” din ONG vine de la Non-Guvernamental. Pentru că „guvernamental” are sens 100 % de „public”, nu e greu de tradus dacă ONG este public sau privat, Legea spune că un ONG poate fi de „interes public”, ceea ce îi dă dreptul să aspire la obținerea unei finanțări publice.
        În termenii contemporani, autoritățile locale pot să cofinanțeze activitatea unei entități sportive. O puteau face și până acum pentru că există conceptul de parteneriat public-privat (PPP), iar legislația în vigoare – chiar și fără o lege a PPP – permite această cooperare între sectorul public și cel privat.

        0
        0
      2. pai nu eu am zis ca se lucreaza la schimbarea formei de organizare al Clubului, Popa cu, gurita lui spune asta…

        0
        0
        1. probabil ca asta inseamna ca juristii de la Primarie au primit ca tema de casa sa studieze cum fac altii si ce varianta de organizare poate fi viabila, sa convina si Primariei si unor potentiali investitori … nu inseamna neaparat ca avem investitori

          0
          0
  6. Dar de ce e nevoie de bani publici sa se plateasca salariile? Dennis Man si Petre pe ce au fost vanduti? Banii din sponsorizari. televizari, bilete…. nu se pot plati salariile din astia?

    0
    0
    1. nu au ajuns banii din vanzarea jucatorilor, sponsorizari nu prea sunt, televizarea e derizorie iar bilete … noroc cu cimișorenii

      0
      0
        1. Nu prea am inteles@Gabriel?Se vor da banii inapoi pe biletelele achizitionate de catre timisoreni?Serios????Dar le-a bagat cineva pe gat, lor?
          Da!SCU,le-a cumparat pentru ei si ei la randul lor,cimisorenii s-au bucurat!
          Sa se spele cu ele pe cap!
          3:0 la masa verde/3 puncte penalizare si intre 15-20.000 Eur. amenda!
          Costul biletelor,recuperarea banilor,va fi anuntat imediat dupa decizia comisiei de disciplina.intre ce ore va putea fi putea incasat de la pub!
          Ha,ha,ha!!!!!!

          0
          0
          1. o sa vezi ca decizia va avea repercusiuni si asupra organizatorilor, nu este asa roz situatia cum ne-a prezentat-o Meszar. eu nu m-am referit ca vor da banii inapoi de pe bilete, ca deja sau cheltuit , cred…., este un principiu de viata : nu ravni la ce nu-i al tau , ca vei plati inzecit…si asa va fi, din pavate.

            0
            0
        2. Nu cred ca au ce sa primeasca cimisorenii inapoi, eventual pe cele 80 de bilete primite oficial dar sa ne reamintim ca au refuzat ca sa intre cei 80, deci clubul nu are de ce sa returneze banii. Iar ceilalti care au cumparat pachetele destinate aradenilor ar trebui sa vina in justitie, sa jure pe Biblie si apoi sa spuna de unde au luat, cate au luat si atunci vedem si noi cum sta treaba, nu?

          0
          0
          1. Pai @lucian,nici intr-un caz cele 70+10 bilete,ca bani returnati!
            Puteau sa intre in sectorul lor,bine merci!Cine i-a oprit?
            Celelalte(pachet),la fel!Ca au luat teapa?Au luat-o de la Pub!
            Sa le puna in rama si peste 50 de ani,sa le scoata la licitatie,ca obiecte de colectie!

            0
            0
  7. Primele promise,trebuie acordate!Punct!Ca este un ONG,ca este altceva,trebuie achitate!
    Cat despre faptul ca se intreaba unii ce s-au facut cu acei bani,de pe Man si Petre,le-as reaminti doar ca s-au impartit 50/50% intre UTA si Atletico,ceea ce mi se pare pana la urma normal!
    Daca sumele vehiculate pentru noi,muritorii de rand,sunt 350.000 Man(inca el nu a debutat la nationala mare intr-un oficial,pt restul de 100.000),si tot neoficial ar fi fost cica,500.000 pentru Petre,rezulta ca UTA ar fi incasat 1/2,adica 425.000Euro,adica un fel de frectie la un picior de lemn in conditiile in care doar din acesti bani a fost legal sa se plateasca salarii,pentru ca in rest,sponsorizari in netto,cam saracie!
    Banii care mai vin prin CMCA,din partea primariei,sunt o pacaleala….Cu dreapta dau si cu ambele maini iau!Toate terenurile pe care se antreneaza UTA,ICRTI,Motorul II,Sannicolau,Sega,Gloria,(iarnaBendea 1+2,AMC),se plateste CHIRIE inapoi spre Primarie,departament baze sportive!
    Si tot pentru cei care prin UTA nu vad decat echipa mare,le reamintesc simplul fapt ca are si grupe de juniori(multe),de asemenea cu cheltuieli,pentru care aceste plati de chirii nu sunt diferite fata de echipa de seniori!Si are destule!
    Unde sa se duca banii veniti?Aproape in totalitate inapoi!Daca mai luam in considerare ca Hotel Class si Hotel Subcetate sunt „casele” multor seniori si U-19/U-17,plus cateva apartamente inchiriate,chiria sediului,de 900 Eur/luna,autocarele care deplaseaza jucatorii,de la mici la mari,la competitii,suporterii la Siria,ma si mir ca s-au incadrat in acesti bani din transferuri!
    Va rog sa observati,din ce am scris,ca m-am referit doar la cheltuieli extra-salariale,care nu se incadreaza in achitarea de salarii,prime,sau clauze de reziliere!

    0
    0
    1. astea sunt doar presupuneri….ai vazut tu vreun bilant al acestor bani, OFICIAL,? NU , pentru ca nu ezista transparenta, trebuie tinut la secret ceea ce se intampla la Club , noi trebuie sa stim doar ce vor ei sa stim si punct…asa este ordinul pe unitate.

      0
      0
      1. Deloc nu sunt presupuneri @Gabriel!Este faptic!In afara de baza FZ(Atletico,fosta Romwest),in rest UTA si Atletico,platesc absolut tot!Mai ales iarna,spre bazele private tip balon sau cort.
        Iar ulterior,cand vine primavara,pe FZ,se antreneaza si alte echipe de juniori UTA.
        Atletico nu are nevoie de niciun ICRTI,Sega,Motorul,Sanicolau,cu exceptia turneelor oficiale,organizate pentru juniori!
        Si ce ai mai dori?Sa analizezi tu personal bilantul contabil?Cu cati bani ai contribuit?Si daca 49% ai asigura din buget,tot nu este sigur ca ai avea acces in decizii!Poate ca doar daca ai fi o S.A!Dar pana atunci…..Nu mai vorbi prostii!
        Este curios cineva,cam cum iti imparti tu banii familiei si cata contributie ai tu sau altii din familia ta,la plata cheltuielilor?Sau ai un standard impus,cati bani trebuie sa-ti dea sotia ta,sau tu ei?Trezirea @Gabriel!

        0
        0
        1. Ai uitat se Subcetate! Nu doar UTA si Atletico platesc pentru baze, toate echipele din oras o fac! Cupa Cotta nu e un turneu oficial dar beneficiaza in mod gratuit de terenuri, chiar si de sponsorizare din bani publici! Celelalte echipe din oras au acces limitat la baze, chiar deloc. Desi, prin inchirierea lor ar intra bani la bugetul local…

          0
          0
        2. mai omule , eu vorbeam de transparenta , nu de faptul ca as vrea eu sa conduc sau sa decid ceva la club…TRANSPARENTA SI CORECTITUDINE, doar asta va atrage oameni cu bani …asa este pedte tot in si de-aia au campionate puternice.La noi omerta, dar vrem investitor…!?

          0
          0
          1. EU VREAU O CONDUCERE LOIALA UTA-ei SI PROFESIONISTA , CARE SA-SI ASUME UN PROIECT, …uite asta vreu sa fac…am nevoie pentru asta de atata…. in atata timp, e.t.c. , iar daca nu realizeaza sa plece toti si sa vina altii…iar in acuatia asta ar trebui sa decida cei care dau banii, daca vin si suporterii cu aportul lor, sa decida in functie de aport….

            0
            0
          2. din pacate, odata la vreo 6 ani am avut parte de resetari dinastea, in care au venit oameni noi cu proiecte noi, ne-au dat sperante noi, au promis de toate si … am luat-o de la capat de fiecare data … se pare ca si in vara va fi un astfel de moment, daca Meszar se retrage si vor veni altii …

            0
            0
          3. DA! numai ca noi avem o problema la km 0, chiar Bara, pe care -l consider mai utist ca multi aradeni si care a vrut binele acestei echipe, a spus-o ca el nu mai vine la UTA cat timp e Falca la Primaria Arad, si ca el sunt multi…iar eu le dau dreptate, atat timp cat tu vii deschis sa ajuti , iar el i-ti cere procent,,,despre ce vorbim?! ACUMA SUNT SIGUR CA FALCA CU POPA , SI CUM AI SPUS TU, JURIDICUL DE ȘA PRIMARIE , VOR LUCRA ASIDUU SI VOR GASI O SOLUTIE BENEFICA CELOR DOI PT CA SA CONTINUE DIN VARA.

            0
            0
    1. Nu,@gicu!Despre care galerie vorbesti?Cea care te injunghie pe la spate?Cea care apare in negru?Cea care afiseaza „UTA” pana la moarte?La bine si la greu?
      Galeria se formeaza in timp!Si nu este impusa de cateva personaje care cred ca stiu mai multe sau isi aroga niste merite….
      UTA,va dainui!HAI UTA!

      0
      0
  8. @Gicu – super idee…cand te apuci de treaba?
    sau doar ai „venit cu o idee”?

    Asa usor se vorbeste din „spatele” unei tastaturi 🙁

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button