Gloria LT CermeiNational Sebis

Anca: „Un egal era mai echitabil, concentrarea și finalizarea ne-au trădat” v.s. Cojocaru: „Cu toate problemele de lot, am fost mai buni astăzi”





De la promovarea în Liga 3-a, Gloria Lunca Teuz Cermei nu a reușit să ia nici măcar un punct în fața vecinilor de la Sebiș. Ca și în stagiunea precedentă, în Țara Sămădăilor a fost 2-1 pentru Național, partida fiind decisă de un gol de excepție a lui Dragoș Săulescu.

Fiindcă nu ar trebui să aibă probleme cu retrogradarea, cermeianii își doreau mult să-i încurce pe sebișeni, mai ales după ce s-au considerat nedreptățiți de rejucarea partidei din toamnă, ce fusese dată câștigată inițial de Comisia de Etică și Disciplină în „speța Ambulanța”. „După aspectul jocului și numărului de ocazii și, implicit al ratărilor, cred că un egal era mai echitabil. Am condus cu 1-0, am legat destul de bine jocul în prima parte a meciului, dar, din păcate, ei au avut resurse pe bancă. L-au introdus pe Săulescu și, la prima scăpare din marcaj, acesta a și închis tabela. La noi, rezervele nu au adus un plus de prospețime în joc și nu am reușit să mai marcăm, cu toate că am mai avut câteva ocazii. Jocul a fost destul de bun, ritmul a fost și el bunicel, concentrarea și finalizarea ne-au trădat astăzi”, consideră Radu Anca, antrenorul Cermeiului, care nu a riscat să joace cu Gligor, după lunga accidentare a acestuia.

Și dincolo, Enciu s-a accidentat la antrenamentul de aseară, iar Ruță și Onțel au luat, cu Lugojul, „galbenele” ce i-au trimis în tribună. pentru ultimul derby arădean al anului în Liga 3-a. În plus, Dragoș Săulescu era răcit și a fost introdus pe teren doar după pauză. „Cu toate problemele de lot, am fost mai buni astăzi. Am avut mai multe ocazii decât gazdele, am dominat mai mult și am câștigat pe merit. Știam că întâlnim un adversar bun, care ocupă un loc nemeritat în clasament, nu asta este valoarea lui. De fapt, noi nici nu ținem cont de poziția adversarilor, pentru că poate fi mincinoasă și, oricum, cu noi toate echipele se mobilizează, dau totul pe teren și de accea toate partidele sunt dificile. Îi felicit pe băieți pentru joc, nu era simplu să câștigăm la Cermei fără trei-patru jucători de bază, dar iată că nu m-am înșelat când am afirmat că avem un lot numerors și valoros, jucători de valori sensibil egale care pot oricând să joace. Băieții care au jucat au dat dovadă de caracter, și-au respectat blazonul de echipă cu pretenții la podium. Încă nu am realizat nimic, ne așteaptă un final de foc, toate meciurile vor fi grele, nu ne interesează poziția din clasament a noastră și a adversarilor, ne vom concentra doar pe rând la fiecare joc și la fiecare adversar în parte. Încă e posibil orice în această serie, la clasament ne vom uita doar după ultima etapă”, a punctat Călin Cojocaru.

Remizând la Reșița, Șoimii Lipova le-a făcut un serviciu sebișenilor, facilitându-le urcarea pe poziția secundă a clasamentului seriei a IV-a a Ligii 3-a. „Nu pot să nu felicit și Lipova, știam că nu va pierde la Reșița. Sunt o echipă valoroasă și redutabilă, au jucători de caracter”, a mai spus Cojocaru, care a fost susținut la Cermei chiar de prietenul său Rică Neaga, fost antrenor la Național Sebiș, actualmente „principal” la ACS Poli, în Liga 1.









2 comentarii

  1. Interesant,Radu Anca!Nu am alte comentarii!Cermeiul este exact ceea ce ai fost tu ca jucator!Adica nul!Pareri de rau!Si stii ce ma doare cel mai tare?
    Ca mereu gasesti scuze diverse!
    Cand te vor parasi si Gligor, Nistor,Varga, si se pare ca si Diarra deja,atunci vei plange prin buzunarul din spate!Nu mai este taticul!Ori te superi,ori nu!
    Ca Bodea,Buia,au evoluat,nu ai nici un merit!Din ce cauza nu l-ai putut tine pe Mager?
    Mager?Oricand avea loc la UTA!Mult peste ce exista!
    Asa ca nu mai iesi cu declaratii de bun samaritean!Esti o cizma!
    Cum sa te impui in fata lui Pascalau veteran sau al lui Bulza copil?Astia rad de tine!
    Mircea Aslau a plecat din aceeasi cauza,ca nu a acceptat compromisuri!Bravo Mircea Aslau!Mare caracter!I-ai dus acolo si in rest s-au imbolnavit de sinucidere!
    Daca le-ai luat pe tine,descurca-te!
    Du-te in pana mea Radu Anca!Este rezultatul a ceea ce meriti!Dupa chipul si asemanare iti joaca echipa!Zero barat!

    0
    0
  2. Felicitări NAȚIONAL SEBIŞ!!!!!!! Felicitări dl. Cojocaru și băieților!!!!!!! Ați fost la înălțime!!!!!! Înainte cu așa lot și conducător. Sper ca sa fiți răsplătiți ptr munca depusă și daruirea cu care jucați . Ne faceți cinste orașului.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button