UTA Academie

Finală de Cupă adjudecată după prima manșă: UTA Under 17 – Ardealul Cluj 6-0





UTA Under 17 a început perfect, în forță, seria meciurile decisive din finalul stagiunii. În manșa tur a semifinalei Cupei României, arădenii au spulberat-o cu un clar 6-0, luându-și – practic – biletele pentru finală.

Meciul s-a jucat la o singură poartă, mai ales cât timp „roș-albii” s-au aflat pe teren cu prima linie. 1-0 a fost încă din minutul 5, când Miculescu și-a început recitalul după un corner al lui Dumitru. Tehnicul mijlocaș ofensiv a dublat avantajul echipei sale în minutul 28, când s-a întors cu Nicolau în spate și a marcat plasat, pe lângă Papp. După alte 4 minute, David Miculescu a realizat „hattrickul” la o fază la care a driblat și portarul și a înscris din unghi.

Galopul de sănătate al puștilor arădeni a continuat și după pauză. La 6 minute de la reluare, Nistor a „preparat” un balon pentru Merian, care a înscris cu latul din 6 metri. A venit rândul fundașului Vidican, care a apărut excelent la colțul lung după o fază fixă a echipei sale. În fine, Isac a punctat și el înainte de fi schimbat, cu capul, după cornerul lui Gavrilă (min. 63). În ultimul sfert de oră, odată cu schimbările făcute de la mijloc în sus, UTA și-a pierdut din forța ofensivă, dar defensiva și portarul Zamfir a fost impecabilă, astfel că semifinala dintre arădeni și clujeni e deja jucată înaintea manșei retur, de peste o săptămână.

Până atunci, însă, sâmbătă, tot de la ora 11, e programată prima manșă a semifinalei Ligii Elitelor, tot pe arena din Sânnicolau Mic, cu Viitorul. Constănțenii s-au impus și ei în prima manșă a semifinalei Cupei, 4-0 la Vaslui, cu Sporting Juniorul, formație aflată și ea și în „careul de ași” al Ligii Elitelor.

Formații:

UTA: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci – Isac (Cocriș), Hrezdac – Dumitru (Duma), Miculescu (Pașcu), Merian (Gavrilă) – Nistor (Tăședan).

Ardealul: Papp – Lupu, Tand, Nicolau, Meynhart (Udrea, Cismaru) – Sulea, Botea, Chivu, Dumitraș (Rașoveanu) – Szep, Vaida (Varga).

Arbitri: Marius Omuț – Sergiu Albu, Bogdan Gireadă (toți din Satu Mare). Observator FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva)

Miculescu crede în event

Dacă începutul de an îl găsea pe bară pe David Miculescu, problemele musculare au depășite defintiv, iar talentatul mijlocaș ofensiv își aduce din plin aportul la rezultatele bune ale echipei sale. „Ne așteptam la un meci ceva mai greu astăzi, dar ne-am mobilizat în vestiar și am dorit să încheiem socotelile acestei semifinale încă de la Arad. Mă bucur că sunt sănătos, că mi-am recăpătat forma sportivă de anul trecut, sper să-mi ajut cât mai mult echipa în meciurile ce au mai rămas de jucat în acest sezon, toate decisive. Chiar am încredere în echipă, sper să facem eventul, chiar dacă suntem conștienți că semifinala din Liga Elitelor, cu Viitorul, va fi mult mai grea. Dar, ne plac provocările și vrem să câștigăm neapărat și sâmbătă”, a spus „nouarul” utist, autor al unui „hattrick” în meciul de azi, cu Ardealul Cluj.









3 comentarii

  1. Hai sa vad citi din suporterii UTA-ei vor veni sambata la ora 11:00 sa-i sustina pe U17 in Liga Elitelor, copii astia chiar se bat pentru performanta.

    0
    0
  2. Din pacate nu cred ca cineva e interesat de acesti copii in afara de parinti si rude ale copiilor ..multi nu prea o sa fie in tribuna, pacat ca altfel ar juca si acesti copii cu spectatorii in spate, totusi hai sa-i incurajam, HAI UTA.

    0
    0
  3. Felicitări băieți pentru jocul prestat din păcate sîmbătă muncesc asi fi venit să vă sustin cu mare drag. Totuși sunt sigur că veți cîștiga meciul multă baftă vă doresc

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button