Fotbal feminin

Pas hotărât în semifinalele Cupei României: AC Piroș Security – Navobi Iași 7-1





La doi ani de la înființare, echipa de fete AC Piroș Security și-a câștigat dreptul de a disputa o semifinală a Cupei României la fotbal feminin. Deși ieșencele de la Navobi au preluat conducerea prin Lupu pe terenul din Sânnicolau Mic, „leoaicele” au întors fără probleme meciul și s-au impus cu un convingător 7-1!

Andrada Vanu a reușit un „poker”, în timp ce Balaș s-a mulțumit cu dubla, iar Olariu cu – poate – cel mai frumos gol al meciului: șut din afara careului, mingea atingând și bara înainte de a intra în plasă. „Fetele au strâns rândurile după dușul rece de la Cluj (n.a. 1-9 în campionat cu Olimpia Cluj II) și azi au făcut un meci bun, printre cele mai reușite din acest sezon. Pentru o echipă de Liga 2-a, semiprofesionistă, e o performanță să ajungă într-o semifinală de Cupă. Orice adversar am întâlni, vom pleca cu șansa a doua, dar vom face totul să jucăm finala, sa facem istorie pentru fotbalul feminin arădean”, a menționat Gheorghe Cameniță după disputa cu cealaltă divizionară secundă prezentă în sferturile Cupei.

Antrenorul arădencelor a folosit următoarea formulă de joc împotriva moldoovencelor: Doroti –  Magocs, Marcea, Schipor (Adam), Dobrea (Bodnar) – Liheț, Chiș, Bajko – Olariu, Vanu, A. Balaș.

Împerecherea pentru semifinale va avea loc mâine, la FRF, celelalte echipe calificate activând în elită, respectiv: CSS Târgoviște (locul 7), Vasas Femina Odorhei (locul 3) și Heniu Prundu Bârgăului (locul 6).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button