UTA Academie

UTA Under 17 și-a desăvârșit calificarea în finala Cupei României cu un nou succes clar contra celor de la Ardealul Cluj!





Returul semifinalei Cupei României U17 a însemnat o nouă victorie frumoasă a băieților lui Sandu Gaica și Adi Ungur. Astăzi, la Cluj, utiștii au trecut cu 5-0 de Ardealul, ajungând în ultimul act al competiției cu scorul general de 11-0 după această dubla manșă.

Miculescu (2), Nistor, Tăședan și Răzban au semnat golurile victoriei UTA-ei, care a început meciul în formația: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci – Hrezdac, Cocriș – Dumitru, Miculescu, Gavrilă – Nistor. Pe parcurs, au mai intrat: Costache – Tăședan, Răzban, Pașcu și Nagy.

Finala Cupei României e programată peste 10 zile. Se joacă în zona Bucureștilor, fie la Mogoșoaia, fie la Buftea. UTA va fi față în față cu Viitorul, ce a trecut și ea în dublă de Sporting Vaslui, cu 4-0 în deplasare și 2-1, acasă. Constănțenii au câștigat prima confruntare, în deplasare, cu 4-0.

UTA și Viitorul mai au, însă, o întâlnire. Sâmbătă dimineață, de la ora 11, arădenii sunt în fieful clubului lui Gheorghe Hagi pentru returul semifinalei Ligii Elitelor U17. În tur, gazdele de sâmbătă s-au impus, la Sânnicolau Mic, cu 1-0. Roș-albii petrec noaptea de miercuri spre joi la Râmnicu Vâlcea, acolo unde mâine dimineață au programat un antrenament. După, direcția Constanța, fără accidentatul Merian, care a fost lăsat acasă cu speranța că va fi recuperat pentru finala Cupei României.

uta-arad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button