Gloria LT Cermei

Cermeiul și-ar putea juca întreg sezonul cu ocazia vizitei celor de la CNS Deva: „Momentul perfect ca fotbaliștii să-și mai plătească din datoriile față de club”





Adunând doar 6 puncte în cele 13 partide disputate în returul eșelonului trei la fotbal, Lunca Teuz Cermei trăiește extrem de periculos pe final de sezon. De fapt, etapa din weekend ar putea fi decisivă pentru soarta grupării „roș-albe”, care joacă pentru trei puncte mari cu CNS Deva.

Formația hunedoreană e vecină de clasament cu formația lui Radu Anca și Roland Nagy, cu un punct mai mult la „adevăr” (clasamentul după anularea rezultatelor celor de la CNP Timișoara), așa că miza meciul de sâmbătă seara e una foarte importantă. Încă după ultimul fluier al meciului de la Bălești, Anca recunoștea că singura variantă sigură de salvare de la retrogradare este succesul cu Deva, fără a mai ține cont de ceea ce fac celelalte formații amenințate, dar și de ultimul meci, pe care cermeianii îl vor disputa chiar pe terenul liderului ACS Șirineasa.

Petre Bulza nu e la fel de tranșant când vine vorba despre importanța jocului cu formația de la poalele Cetății, dar, pe de altă parte, le amintește jucătorilor: „Până acum, clubul din Cermei și-a făcut datoria față de echipă, iar meciul cu Deva e momentul perfect ca fotbaliștii noștri să-și mai plătească din datoriile lor față de club. Iar eu zic că vor face asta și vom termina acest sezon pe locul 10. În ciuda rezultatelor negative din acest retur, îi văd pe băieți încrezători în ei, deciși să câștige sâmbătă și să închidă discuțiile privind retrogradarea. Discuții ce nu ne fac cinste după ce în toamnă am fost aproape de podium. Antrenorul și-a asumat ca un bărbat adevărat partea sa de vină, acum e rândul jucătorilor să strângă rândurile și să bată Deva”, spune președintele celor de la Lunca Teuz Cermei.

Pentru disputa cu formația lui Cornea, „sămădăii” nu vor conta pe Ionuț Ianc, unul dintre cei mai constanți fotbaliști ai sezonului și – probabil – nici pe Alin Gligor, care a lipsit de pe gazon  aproape două luni de zile și i-ar fi greu să fie la înălțimea celorlați fotbaliști. Iar miza, orice s-ar spune, e mare.

Pașcalău – T. Bodri, Cotoc, Nistor, Suslak – L. Bodri, Copil, Varga, Sabău -Sulea, D. Bulza ar putea fi primul „unsprezece” al cermeianilor în meciul cu devenii, de sâmbătă, de la ora 18.









16 comentarii

  1. Un antrenor trebuie sa fie un învățător, un psiholog, un pedagog, un om echilibrat, echidistant, profesionist, un duhovnic personal al oricărui jucător.,fara a fi marioneta unora care nu mai au de spus ceva de acum înainte. Dacă nu ești în stare sa stapinesti vestiarul și doar asculți atunci nu poți sa fi antrenor. Păcat ca ai sacrificat copii cu potențial. Ramii în istorie cu promovarea copiilor olx bois. Nu ai învățat nimic de la Nea Feri ca cei tineri sint viitoru. Păcat. Cind vei înțelege ca în vestiar antrenorul e șeful și cei ce fac antrenamente și joaca vei deveni antrenor. Multa bafta.

    0
    0
    1. Atat o dam cu copii in jos copii in sus dar te intreb acei copii au valoare ? Crezi ca Pascalau de drag apara ? Eu cred ca sta in poarta din cauza gafelor facute de acel copil si colegul lui . Crezi ca ceilalati copii au facut meciuri wooooow . Da au jucat binisor in prima etapa dupa care s-au stins . Trebuie si din partea lor mai multa munca si nasul mai jos ca sunt unii la care nu le ajungi cu prajina la nas ca vezi doamne cine sunt ei . Iar daca tatii lor considera ca odrazlele lor sunt atat de bune sa mai treaca sa-i vada cu cata sictireala muncesc la antrenamente dar pretentii au .

      0
      0
  2. Dar cine este totusi antrenor?(nu pe acte ci pe fapte)……Din ce cauza i se sparg mereu in cap oalele lui Anca?Nu a fost bun Aslau!Asta este!Cum iti asterni,asa dormi!
    Sa nu uitam ca Cermeiul s-a sacrificat si a cedat pe Bodea si Buia catre UTA,care nu stiu ce ar fi facut fara cei doi….Credeti ca Pascalau a revenit in poarta,doar asa?Pai cine?
    O alta pierdere grea este Diarra…..
    Succes Cermei!Poate ca la anul va fi mai bine!Bafta multa!

    0
    0
    1. Giro te așteptăm la Cermei, este ultimul meci din acest campionat și nu ai onorat invitația, te așteptăm alături de samadai ca sunt oameni nealcoși … da hai odata

      0
      0
    1. Serios @Alex?Pai Aslau i-a luat de pe maidan,fara nici o idee sau perspectiva definita si i-a dus lejer in liga a 3-a, intr-o zona linistita,chiar daca in cele din urma se aflase ca nu retrogradeaza nimeni.Si Cermeiul oricum n-ar mai fi retrogradat nici macar matematic.
      Apoi au venit Nagy&Anca,sunt convins ca aceasta este ierarhia,restul sunt dume ieftine…
      Fac un tur de exceptie,de necrezut si apare primarul Cermeiului,care le-a taiat macaroana declarand ca „sa nici nu va ganditi la promovare”,pentru ca nu va mai sustin!
      Parca ar fi fost echipa o sperietoare de ciori pentru primarel!
      Nu se poate,nu se poate,dar ca si edil numarul 1,nu ai voie sa iesi cu asemenea declaratie!
      In loc sa incurajeze echipa,sa le acorde sustinere si sa spuna voalat ca „sa ne vedem de lungul nasului”,le-a taiat craca direct!Cel putin motivational!Daca tacea,filozof ramanea!Astea sunt chestii de bucatarie interna,nu de iesit in presa!
      In consecinta,Cermeiul a devenit in retur,ciuca batailor!Macar ca putea sa fie arbitra promovarii sau retrogradarii seriei!Dar unde nu-i cap..vai de picioare!

      0
      0
      1. Dar nici din seriile celelalte nu este inca decis,@lucian!Sunt cateva care nu ar indeplini conditiile de promovare,si s-ar putea sa vedem din nou echipe invitate in Liga a 3-a!
        Ca la noi,la nimeni!

        0
        0
  3. Ce se întîmplă cu Marele Director Tehnic căci la victorii mai vorbea mai explica una alta dar de o vreme încoace a dispărut Naghi Roland!

    0
    0
  4. Giro vorbesti total aiurea …. primarul nu a intervenit nici o data la echipa … esti total neinformat … sincer cu echipa ce a avut o aslau in liga 4 trebuia sa promoveze mult mai lejer … si daca ai fi mers la
    Meciuri ai fi vazut ca doar pe valoarea jucatorilor se castigau meciurile … fara vreo idee de joc … in retur anul trecut nu ajungeau la poarta nu puteau nimic … la unele lucruri ai dreptate da la celalalte dai serios cu bata in balta ….

    0
    0
    1. Cine a adus jucatori ,cine a făcut echipa?tu ,jenatule!!!!Sa îți fie Rușine Alex ,ca denigrezi un i om care a făcut ceva …Sa dam in oameni e ușor ..Frustrat,care nu ai făcut nimic in viața ta.

      0
      0
  5. Scuze …ca te am jignit cu ce am spus … dar degeaba ii duci daca amprenta ta nu se vede …la lotu ala
    Trebuia sa aiba multe puncte avans nu sa se chinuie ….uite la cris … o imbunatatire evidenta fata de tur … bravo stili …

    0
    0
  6. Aaaa si dupa aceea nu a avut curajul sa spuna ca el a gresit numa a dat in jucatori … ca lau lucrat jucatorii … mare caracter!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button