UTA Arad

Toma, la prima reușită în Liga 2-a: „Am așteptam această zi de când m-am apucat de fotbal, dar nu mă pot bucura de ea la înfrângere”





Dorin Toma este unul dintre tinerii promovați de UTA în Liga 2-a, iar astăzi a venit și primul său gol într-un meci oficial. În minutul 85 al meciului cu Ripensia, atacantul de 19 ani a profitat de o pasă inteligentă a lui Hlistei și l-a surprins pe Rădulescu cu un șut pe colțul portarului. „Am văzut că nu e plasat bine și am trimis pe lângă el în plasă. De când m-am apucat de fotbal am așteptat această zi, acest prim gol al meu pentru UTA în Liga 2-a, dar, din păcate, nu mă pot bucura de el. Echipa a pierdut, iar reușita mea s-a dovedit inutilă”, spune fotbalistul, care l-a înlocuit pe Jorza, accidentat în debutul reprizei secunde.

La rândul său, Toma a fost la un pas de a fi schimbat și asta pentru că a primit un șut în figură de la o distanță foarte mică. Tânărul fotbalist arădean a rămas două-trei minute bune la pământ, dar apoi și-a revenit, a continuat jocul și a și înscris pentru scorul parțial de 2-2. „Mi-am dorit mult să joc, să-mi ajut echipa cât mai mult și asta am și făcut. Am trecut peste acel moment greu, dureros și am și marcat. Sper să nu fie și ultimul meu gol la UTA, să mai am și alte ocazii să demonstrez ceea ce pot, poate chiar de la anul și cu un obiectiv mai îndrăzneț. Însă, nici acest sezon nu e gata și, din păcate, văd că nu reușim să ne adunăm și să obținem rezultate bune. Am trecut peste perioada dificilă și acum, nemaiavând nicio presiune, ar trebui să jucăm dezinvolți, să ne remarcăm prin prestații și rezultate bune. Din păcate, deocamdată acesta lucru nu se prea întâmplă, sper să ne revanșăm în meciurile ce urmează”, a mai menționat al patrulea fotbalist născut în anul 1999, care a îmbrăcat deja tricoul UTA-ei în Liga 2-a, după Jorza, Stahl și Mureșan.

Cel mai tânăr debutant al stagiunii rămâne, însă, David Miculescu (născut în anul 2001), cu minute în meciul din tur, de la Satu Mare, cu Olimpia.









2 comentarii

  1. Bravo Tomita!Felicitari!Nu te impacienta!Ai viata inainte!
    Sambata cand te-am vazut la U19,dupa prestatia excelenta,ma tot gandeam din ce cauza nu ti se acorda niste minute mai multe de joc?Iata reversul!Nu spun ca ai facut un meci mare,dar omul potrivit la momentul potrivit!
    Nu ma bucur pentru accidentarea lui Jorza,absolut deloc!Am avut emotii mari si la sutul preluat de catre tine.M-am speriat mai mult cand au intrat medicii…
    Iti inteleg tracul,chiar si greselile personale,de a retine prea mult mingea,uneori pierduta.Capul sus Dolly!Sper ca Pacurar iti va mai acorda sanse de joc!
    Mult succes!De tineri ca si tine este nevoie!Esti simpatia mea,de cand te-am vazut prima data pe undeva pe ICRTI cred,cand pe acolo era o aratura!

    0
    0
  2. Am vazut meciul pe TV. ARAD si pot sa spun ca, baietii s-au batut singuri prin niste greseli nepermise ,individuale ale unor jucatori, greseli de curtea scoli, poate nici acolo nu se fac !!! Baietii vor dar ,unii ,nu pot,asta le este valoarea. Vorba lui Ionut Popa, trebuiesc adusi jucatori buni 6-7 pt. campionatul urmator care va fi cu mult mai dificil decat actualul. Multi, da vina pe nea Popica, dar ce sa faca el, asta este lotul de cand a venit el la echipa, si totusi ,a reusit sa salveze echipa UTA. de la dezastru !!! Asta este, trebuie facuta curatenie in vacanta de vara cat mai repede pt. ca, viitorul campionat bate la usa cat de curand !!! SA FIE BINE SI FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button