UTA Arad

Utiștii – la „sărbătoarea” inaugurării stadionului „Francisc Neuman”: „Veniți cu chef de cântat!”





21 mai 2018 e data prevăzută de constructorul Tehnodomus contractat de Primaria Arad pentru finalizarea lucrărilor la arena „Francisc Neuman” . Susținătorii UTA ei doresc să marcheze cum se cuvine momentul, comunicatul de mai jos vorbind de la sine:

„Transformarea stadionului Francisc von Neuman într-o arenă modernă a început în vara anului 2014, atunci când buldozerele au dărâmat tribunele vechi. Lucrările au demarat după aproape un an. De atunci, termenul de finalizare a construcției s-a tot schimbat. La început, promisiunea era că ne vom putea bucura de noua noastră casă în 2016, apoi s-a vorbit de 2017, iar ulterior, înainte să expire acest termen, a mai fost adăugat un an de prelungire.

Timpul a trecut și iată că am ajuns aproape de data de terminare a construcției! Conform panoului de la șantier, dar și a zecilor de comunicate emise pe această temă, modernizarea templului fotbalului arădean va lua sfârșit la data de 21 mai 2018. Primăria Arad nu a anunțat nici o inaugurare oficială, clubul UTA nu a primit nici o veste despre mutarea pe noul stadion, dar noi, suporterii, vrem să dăm tonul la petrecere. Vă invităm, așadar, alături de noi, la inaugurarea arenei Francisc von Neuman, unul din cele mai așteptate evenimente din orașul Arad în acest deceniu. Ne vom întâlni în fața stadionului marți, 22 mai, de la ora 19:00.

Dorim să îi revedem împreună, acasă, pe toți cei care iubesc UTA de la cei mai tineri la cei mai în vârstă. Veniți în alb-roșu, cu fularul sau cu steagul și cu chef de cântat! Vom tăia împreuna panglica la intrare!”









39 comentarii

      1. Oare apare și el ,, hefesito’’ el ,, patron” ctitorul ctitorilor , faraonul faraonilor, ,,unicul “ , alpha și omega : Malcă ???

        0
        0
  1. Un moment bun pentru a arata cat de mult si-o doresc aradenii pe UTA inapoi in Arad, pe un stadion care ar trebui sa fie demn de numele echipei. E si un moment in care trebuie sa aratam cat de mult ne-am saturat de umilintele prin care am trecut in ultimii ani, care au culminat cu zecile de meciuri pe care UTA a trebuit sa le joace in exil la Siria.
    Acest eveniment trebuie cat mai mult mediatizat si sper ca ne vom aduna intr-un numar foarte mare marti. Toti cei care au ramas in ultimii ani alaturi de UTA ar trebui sa vina marti ACASA.

    0
    0
  2. Voi fi prezent ! Am mai vorbit cu 2 prieteni plecati in Germania deja si-au luat bilete de avion ! FORZA UTA !

    0
    0
    1. Emilut e circ pe bani . În UTA se baga bani iar rezultatele is 0…fiindca asa vrea maestru păpușăr de la km 0.

      0
      0
  3. In curand se inaugureaza complexul sportiv de langa terenurile ICRTI ( 6 terenuri parca, dar nci nu mai conteaza cate) , iar apoi complexul sportiv( inclusiv luciu de apa pt. canotaj) intre Alfa si Ceala ??.
    Toate astea au fost promise cu subiect si predicat, in urma cu ani de zile. Rezultatul=0. Fara alte comentarii.

    0
    0
    1. Nu se pot apuca de cele 6 terenuri de la ICRTI,pentru ca Florin ManeA nu s-a hotarat inca unde va amplasa minihotelul sportiv…..:-))))))

      0
      0
    2. Si scuzele de rigoare @Pelin,dar despre baza de canotaj olimpica,promisa,cu culoare paralele de vaslit,nici nu s-a mai auzit nimic,din cauza ca Falca ar fi vrut cu tot dragul,dar s-au opus Lunca Muresului,ca este rezervatie naturala(de braconieri si gunoaie) si mai greu cu relocarea coloratilor de pe Marului!Dar ce se spune in niste campanii electorale nu trebuie si crezut,altfel in Arad ar fi fost deja TRUMP TOWER!
      Asa ca Lunca Muresului s-a opus,dar nu are nimic impotriva la defrisarile padurii Ceala,de dupa furtuna din toamna trecuta!Un pom rupt de furtuna,cazut la pamant,trebuie scos!Dar ca sa fie scos,trebuie taiati alti 10 sanatosi,pentru cale de acces!
      Drumul copilariei mele,prin padure,spre 3 Insule arata acum ca si dupa ce a cazut meteoritul in Tunguska!Unde exista candva umbra de padure,acum te arde soarele pe ceafa!
      Iar despre indienii de pe Marului,pe care Falcosul se lauda ca ii muta pe Tarafului,nici o sansa la vre-o baza sportiva acolo!Alte minciuni!
      Astazi,17 Mai,Sylcotrans,una dintre firmele „casei”,(pe langa Tehnodomus si Paniprod) si-a anuntat cu surle si trambite, constructia pe Marului a unei statii de asfalturi si betoane!Asa ca……BINGO!Cel putin linie!

      0
      0
      1. Si cand gandesti un proiect nu stii din timp ce si unde trebuie sa faci? S-a descoperit peste noapte ca acolo e PNLM?

        0
        0
  4. Voi nici nu meritați nici echipă nici stadion..la Craiova sunt 13000 de abonați, voi 300 cu tot cu rudele jucătorilor

    0
    0
      1. Johnyy desteptule…las ca i mai bine a noi in Arad. Cu partidul nostru, adica al tau. Pupa l ai in fund!

        0
        0
  5. Eu o să vin dar pe cit facem un pariu că o să fim 100 poate 2oo iar Falca o să rîdă tare aș vrea să mă înșel de data asta m-am născut cu Uta in suflet și voi fi alături de ea pînă la moarte Haide UTA

    0
    0
    1. Emile, nu ai vrea tu sa ne giugiulesti barzoiu la toti care vom fi prezenti?, promitem sa stam la rand civilizati!

      0
      0
  6. Cu toți la stadion..acuma este cazul sa fim toți in aceasi barcă.
    Sper ca toti care iubesc acest club sa vina la stadion si sa ne facem auziți.

    0
    0
  7. as avea si eu de comentat ceva ce a facut domnul primar falca pentru arad si aradeni a daramat stadioane a distrus un strand care in wekenduri aduna zeci de mii de vizitatori,tot ce a facut falca a fost in interesul lui si oamenilor sai sa faca spaga si milioane de euro aradul a devenit un tomberon scuzatimi expresia dar aradul a luato in jos rau de tot datorita lui pinochio de arad

    0
    0
    1. o sa joace toti sfintii ce vor cobori din ceruri…iar cum se intreba cineva mai sus, sper sa nu aiba proasta inspiratie sa ne onoreze cu prezenta Faraonul, ca la ce timpuri incordate traim sar putea sa fie linsat….

      0
      0
  8. De ar fi condiţia ca să participe la această i n a u g u r a r e numai cei la care nu le put nici gura, nici sub braţ şi să nu aibă păr pe talpă … păi nu ar veni nimen

    0
    0
  9. Au fost „puse în vânzare” bilete pentru inaugurarea Stadionului „Francisc Neuman” din Arad.
    Preţul unui bilet este de 2 bani (speranţă) şi permite accesul la tăierea panglicii, care va avea loc marţi, 22 mai 2018, la ora 19.

    Gestul de a pune în vânzare biletele le aparţine suporterilor „Bătrânei Doamne” şi este o ironie la adresa administraţiei Falcă, una care a distrus aproape toate stadioanele din Arad fără a reuşi, până acum, să construiască altele în loc.

    Biletele pentru marele eveniment au fost tipărite! Ele vor fi distribuite participanților la inaugurarea de marți, începând cu ora 19:00, la prețul simbolic de 2 bani pentru că, până la urmă, nici măcar atât nu valorează speranțele noastre.

    Vă așteptăm cu drag să tăiem împreună panglica de la noul stadion al Aradului, la o zi după finalizarea lucrărilor!
    Marți, 22 mai, ora 19:00, utiștii se întorc acasă!

    0
    0
  10. Am citit pe un alt site aradean despre bilete……
    Ma gandesc ca trebuie cumparate din timp,ca sa nu ramanem fara.Dar de unde?
    Si banuiesc ca va trebui sa avem bani potriviti,nu-i asa?Altfel mai greu cu „restul”…:-)))
    Oricum,e tare faza cu biletele si inaugurarea!
    Mergem!Bineanteles ca mergem!Cum sa nu mergem?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button