National Sebis

Cojocaru: „Băieții s-au obișnuit cu victoria, sunt dependenți de ea” v.s. Lung: „Făcând abstracție de rezultat, azi am jucat fotbal”





Național Sebiș a bifat al șaselea succes consecutiv și continuă să spere în alinierea astrelor pentru o promovare istorică în Liga 2-a. Ce înseamnă asta? În primul rând depunctarea Șirineasăi la Comisia de Disciplină și neapărat cu 9 puncte. Apoi aceeași echipă, dar și Reșița și Lugojul trebuie să se împiedice cel puțin odată în cele două partide pe care le mai au de jucat, iar mâine e chiar meci direct între Șirineasa și Lugoj.

Până una alta, formația de pe malul Crișului Alb și-a făcut treaba contra unei formații ce se situa pe locul 6 înainte de această rundă și a făcut-o într-o manieră autoritară. „Băieții merită sincere felicitări, echipa joacă din ce în mai bine, iar cu o astfel de atitudine nu ne poate bate nimeni. Astăzi, nu le-am dat nici o șansă adversarilor, băieții s-au obișnuit cu victoria, sunt dependenți de ea. Am avut un retur bun, din păcate cu sincope din care ne-am revenit, s-a văzut pe acest final de campionat. Regretăm că am pierdut puncte pe lipsa de atitudine, nu din jocul mai bun al adversarilor. Mai avem un meci, la Bălești, o echipă incomodă ce joacă fără presiune, dar noi mergem să câștigăm. Aștept mult mai mult de la jucătorii mei, am încredere în ei, au potențial mult mai mare decât acest parcurs, de altfel, foarte bun”, a spus Călin Cojocaru la finalul partidei cu Filiașul.

La precedenta vizită în județul nostru, la Cermei, Silviu Lung a fost destul de pornit pe arbitri, dar și echipa gazdă. Astăzi, fostul portar al naționalei, a stat destul de calm pe banca de rezerve a echipei sale, dar asta și pentru că Sebișul nu le-a dat prea multe șanse elevilor. Cel puțin din punct de vedere al rezultatului. „Din păcate, după un meci de fotbal rămâne rezultatul, dar cine a văzut partida cred că poate spune că rezultatul este mincinos. A fost un joc foarte bun al ambelor echipe, un ritm bun, cu destule ocazii de poartă. Din păcate, din șase ocazii, gazdele  au marcat de trei ori pe greșeli personale ale noastre, iar noi, tot din vreo șase ocazii, nu am reușit să intrăm în joc. Am luat golul repede și am încercat să egalăm, am ieșit la joc, dar nu am reușit să schimbăm nimic pe tabelă în favoarea nostră. Rămân, însă, la ideea că, făcând abstracție de rezultat, astăzi am jucat fotbal și asta ne interesează foarte mult”, a spus Lung după eșecul de pe Crișul Alb.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button