Șoimii Lipova

Sabău: „Obiectivul maximal era locul 6, ne bucurăm că e ca și atins la capătul unui meci în care s-a pus doar problema scorului”





Șoimii Lipova încheie în forță sezonul 2017-2018, primul de la revenirea, după trei decenii, pe scena eșalonului trei al fotbalului românesc. La Jimbolia, „alb-albaștrii” au înscris de cinci ori în poarta „lanternei roșii”, dar au ratat cam tot atâtea ocazii clare de gol.

Fiindcă Mama Mia Becicherecu Mic a beneficiat de un penalty discutabil, s-a terminat 1-5, iar punctele vor face – probabil – din Lipova a șasea forță a campionatului când se vor anula rezultatele celor de la Centrul Național de Pregătire Timișoara. „Obiectivul maximal era locul 6 în acest sezon, mai sus nu văd cum puteam urca. Ne bucurăm că este ca și atinsă această poziție, căci nu cred că Filiașul o va putea bate pe Reșița în ultima etapă, iar totul a venit la capătul unui meci în care s-a pus doar problema scorului la care ne vom impune. Totuși, trebuie să recunoaștem că nu am făcut un meci foarte bun, dar, cu toate astea, am înscris din faze frumoase. Teren a fost destul de rău, dar – totuși – lat, ceea ce ne-a permis să deschidem bine jocul pe benzi. Am marcat repede și ne-am făcut din start meciul ușor, deși a avut și Iliescu ceva treabă. În cele din urmă, am terminat meciul cu cinci goluri, mai puteam marca și altele, dar nu a existat concentrare în fața porții chiar goale, uneori”, a menționat Flavius Sabău, tehnicianul Lipovei.

Cu puține minute bifate în acest retur, Ioan Pașcu și-a trecut numele pe lista marcatorilor chiar la prima atingere de balon contra Mama Miei. „Ionuț rămâne un fotbalist serios, care-și face treaba atunci când apelezi la el. Câteodată îi este și lui greu să stea pe bancă, dar când intră dă totul. S-a dat un penalty împotriva lui, dar nu a fost. A dat clar în minge, iar apoi adversarul s-a lovit de piciorul său. În fine, e important să ai în lot și astfel de jucători și mă refer la majoritatea băieților care dintr-un motiv sau altul nu au jucat foarte mult în acest campionat”, a adăugat tânărul „principal” al lipovanilor.

Lipova încheie campionatul cu un meci pe teren propriu contra „puștilor” de la Centrul Național de Pregătire. Rezultatul și așa nu va conta la final, așa că „șoimii” au luat și un amical cu UTA pentru după-amiaza zilei de marți.









3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button