UTA Academie

Finala Ligii Elitelor rămâne un vis frumos: Viitorul Constanța – UTA Under 17 4-0





Băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur s-au înclinat și în a doua manșă a semifinalei Ligii Elitelor, Viitorul s-a impus în această dimineață cu 4-0 pe terenul din localitatea constănțeană Ovidiu, adjudecându-și biletele pentru ultimul act.

Amfitrionii au decis calificarea încă din primul act. Era minutul 22 când Zamfir n-a putut prinde mingea trimisă acasă de Salka, Munteanu a fost pe fază și a trimis în poarta goală, 1-0. Desprinderea a venit după șapte minute, când tot Munteanu a reluat din 5 metri centrarea expediată de Georgescu de pe flancul drept, 2-0.

Munteanu avea să realizeze hattrick-ul în minutul 48, atunci s-a desprins din marcaj preluând o pasă peste apărare a lui Grameni și a trimis pe lângă Zamfir în plasă, 3-0. Iar în minutul 70, același Grameni l-a lansat pe nou-intratul Girsik, acesta a pătruns în stânga suprafeței de pedeapsă arădene, a driblat și portarul și a trimis, din 10 metri stânga, în poarta goală, 4-0 scor final.

UTA și Viitorul Constanța se întâlnesc din nou, pe 26 mai, în finala Cupei României U17.

„O  echipă mult mai bună ca și noi, cu calitate în toate compartimentele”, a admis Sandu Gaica. „Noi am prins o zi foarte slabă, deși oboseala după o săptămâna încărcată nu e chiar o scuză. Ne întâlnim în finala Cupei. Rămânem echilibrați și realiști în continuare, să vedem lucrurile bune, am ajuns în primele patru din țară. Nu putem spune că e un sezon ratat, copiii au muncit în acest an”, a adăugat antrenorul principal al utiștilor pentru uta-arad.ro.

Peste două săptămâni, la București (Mogoșoaia sau Buftea) UTA va juca finala mică a Ligii Elitelor. Adversară va fi învinsa semifinalei CS U Craiova – Sporting Vaslui, care se joacă azi, de la 14:00. În tur a fost 2-1 pentru craioveni.

Formații:

Viitorul: Șerban – Georgescu (56 Grosu), Ștefănescu, Vlad, Mureșan – Negrean (50 Girsik), Dumitrescu (65 Vultur), Călin, Grameni (72 Sârbu) – Munteanu (72 Pocol), Pitu

UTA: Zamfir – Haloș, Vidican (73 Pașcu), Salka, Mohaci –  Hrezdac, Isac (65 Cocriș) – Dumitru (51 Nagy), Miculescu (71 Duma), Gavrilă – Nistor (49 Tăședan)

Arbitru: Ionuț Anghelini – Daniel Băraru, Florin Iftode (toți din Galați)

FOTO: UTA Media Design

5 comentarii

  1. Mai OZANA,in primul rind tradu ce ai vrut sa scrii….,in al doilea rind daca Sandu nu il foloseste pe Zamfir in finala si joaca cu alt portar si nu castiga finala , iesi public si spui ca esti o proasta sau prost?ai gasit vinovatul..pe Zamfir ..cit de rau poti sa fii? cu ce a gresit ? ca a primit o pasa proasta acasa ? si nu a putut interveni? usor de vorbit ,baiatul asta saptamana trecuta in meciul tur de acasa a jucat cu temperatura si a fost printr-e cei mai buni de pe teren..vorbesti numai prostii,toata echipa a jucat slab ,in plus Zamfir a mai avut cateva interventii bune si a facut ca scorul sa nu fie mai mare, viitorul a fost si este echipa mai buna ca UTA care e problema.

    0
    0
  2. Felicitari baietilor pentru faptul ca au ajuns pana in aceasta faza a Ligii Elitelor ! Au avut si meciul din mijlocul saptamanii de la Cluj din Cupa Romanie, plus o deplasare lunga, acestea explicand in mare masura jocul slab al tinerilor UT-isti. Vor avea timp sa se refaca si sper ca vor arata adevarata valoare a echipei in finala Cupei Romaniei cand vor intalni acelasi adversar !!! Si peste toate sa fim sinceri , nu putem compara conditiile oferite de Academia Hagi elevilor sai precum si aria lor mare de selectie comparativ cu UTA !!!

    0
    0
  3. Cred ca a fi intre primele 4 , ( in „Final 4”-cum se zice) este o performanta buna, laudabila.Ca nu au putut elimina pe Viitorul lui Hagi, asta este, dar copiii trebuie felicitati si mai trebuie avut grija de ei, in continuare. felicitari lui Sandu si lui Adi !

    0
    0
  4. Bravo baietilor !!! Locul patru pe tara este foarte bun ! Sunt echipe de prima liga ce nu au asa ceva ! Pacat ca tot ce misca in Arad trece prin mana ´´ smecherasului sef´´ , primar de doi bani , alde Falca ! Altfel echipa de seniori ar avea talente in curtea proprie , dar cu ´´talentatul de la Brad´´ , ramanem la matineu mult si bine ! Bravo inca odata echipei si antrenorilor !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button