Fotbal judetean

În loc de finala de la Alba Iulia…:UTA II – Progresul Pecica 3-2





Fiindcă au pierdut la penalty-uri calificarea în finala campionatului național Under 19, elevii lui Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi au coborât la Liga 4-a, acolo unde „roș-albii” nu stau prea bine. Situația a mai fost îndreptată după un succes contra o echipă pecicană ce pare deconectată pe acest final de sezon.

Și totuși, Progresul a lăsat impresia că deține frâiele, deschizând scorul după 27 de minute de joc. Atunci, Marinescu a croșetat cinci adversari pe partea stângă și l-a găsit demarcat pe R. Popa în 6 metri: 0-1. 11 minute a ținut „minunea”, căci Gruiescu l-a văzut pe Rusu ieșit și l-a taxat cu un șut-centrare din banda dreaptă.

1-1 a fost scorul pauzei, iar cheful de fotbal al utiștilor a fost și mai mare în partea secundă. După o combinație la centrul terenului, Sorato a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns până la 16 metri, ușor lateral dreapta și a marcat puternic la colțul lung. Cocian putea închide meciul, dar a țintit bara și apoi a trimis pe lângă din poziție de unu la unu cu Rusu, prilej pentru pecicani să reintre în joc. Popa l-a deschis pe Vlad în careu și fostul utist a înscris lejer din 7 metri. Era minutul 84, dar 80 de secunde mai târziu UTA II a intrat din nou în avantaj. Obrad a centrat din corner, mingea a depășit un „buchet” de jucători, după care a ajuns nefericit în plasă din devierea lui Șiclovan. 3-2, rezultat final.

Punctele o urcă două locuri în clasament pe UTA II, care, în această componență, va mai scoate – probabil – și alte rezultate bune până la final. „În ciuda victoriei, cred că a fost o zi tristă pentru grupa noastră. Am fi preferat să jucăm finala, la Alba Iulia, cu CSU Craiova, regretul că nu s-a întâmplat așa fiind cu atât mai mare cu cât i-am văzut pe băieți extrem de motivați azi. E adevărat, și jucătorii de la prima echipă, Lazăr, Toma, Sorato și Prună, au adus un aport important azi, însă, repet, atitudinea de azi a fost de finală. Păcat că a fost Mediașul în locul nostru și i s-a mai și întors norocul de la cele două meciuri câștigate la penalty-uri la Șiria, fiind bătută pe final de Craiova”, spune Mihai Petcuț.

De acum, Pecica a pierdut orice contact cu podiumul și continuă să-și surprindă neplăcut antrenorii și conducătorii. „Ratăm mult și luăm prea ușor goluri, pe greșeli copilărești comise inclusiv de fotbaliști cu multă experiență. Nu ne mai stă mintea la fotbal, la acest sezon și nu înțelegem de ce. Până la urmă, trebuie să ne facem cu toții treaba până la capăt, au dreptate și cei din conducere să fie supărați pe noi”, a precizat Marius Grad, antrenorul „galben-albaștrilor”.

Formații:

UTA II: Creța – D. Lazăr (46 Savin), Săbău, Onuțan, Frai (46 Al. Bodri) – Prună – Gruiescu, Cocian, Toma (77 Țuța), Sorato – R. Petcuț  (70 Obrad)

Pecica: Fl. Rusu – Țugulescu (75 Ed. Varga), Dolga, S. Șiclovan, V. Fritea (46 R. Lakatos) – A. Ponta, R. Fritea, Marinescu (75 Bercu), M. Vlad – R. Popa, Huțanu.

Arbitri: brigadă din Ungaria.

Observator: Marius Alexa.









2 comentarii

  1. Slaba consolare….si pentru ca vorbeam despre atitudine,iata ca la Medias „a murit si capra vecinului”!URAAAA!
    Faina treaba!

    0
    0
    1. Din pacate Pecica ar trebui să remanieze total lotul jucătorii bătrâni nu mai sunt motivați si nici puterinta nu mai au .Mai iau un ban si restul nu mai conteaza

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button