Fotbal feminin

„Leoaicele”, cu chef de gol înainte de semifinala de Cupă: AC Piroș Security – Olimpic Star Cluj 9-2





Chiar dacă și-au luat adio de la promovarea în primul eșalon, fotbalistele arădene găsesc motivație pe acest final de sezon. „Leoaicele” și-au dorit o despărțire frumoasă de fanii fideli până în toamnă, dar și o ultimă repetiție utilă înainte de semifinala Cupei României, și nu avut milă de clujencele de la Olimpic Star.

Pe gazonul din Sânnicolau Mic, ce a arătat surprinzător de bine după inundațiile de miercuri, AC Piroș Security s-au impus cu 9-2, după reușitele semnate de Balaș (5), Vanu (2) și Olariu (2), scorul pauzei fiind 5-1. „Le-am văzut pe fete foarte dornice să se antreneze și să joace, cu gândul la Cupa României. Nu e puțin lucru să joci o semifinală ca echipă de Liga 2-a, iar meciul de azi a fost o repetiție bună pentru jocul cu Târgoviște. Atacanții noștri au mare poftă de gol, sper să ne mai punem la punct și defensiv până miercuri, când vom face tot posibilul să producem surpriza”, a spus Gigi Cameniță, antrenorul celor de la AC Piroș Security.

Doroti – Schipor, Marcea, Bajko, Magocs – Olariu (Bodnar), Chiș, Liheț, Dobrea (Adam) – A. Balaș, Vanu a fost echipa ce a înfruntat Olimpic Starul și care luat punctele ce readuce Aradul pe podiumul ligii secunde (seria de Vest).

După turneul semifinal al Cupei, de la Prundul Bârgăului, pe 27 mai, AC Piroș Security va încheia sezonul pe terenul campioanei Independența Baia Mare, promovată deja în elită.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button