National Sebis

Ex. stelistul Onțel, la cota 8 goluri în tricoul Naționalului: „Mă simt bine la Sebiș, mă bucur că echipa are rezultate”





Sebișul a pus mâna pe câțiva juniori din zona Bucureștiului, care au evoluat constant bine în acest sezon de Liga 3-a. Vorbim în special despre portarul Poiană, fundașul Poștoarcă, dar mijlocașii ofensivi Tătulea și Onțel.

Acesta din urmă e ultimul sosit la echipa de pe malul Crișului Alb, pentru care a reușit 8 goluri. Ultimul dintre ele a venit chiar vineri, în confruntarea cu ACSO Filiași, câștigată de „alb-albaștrii” cu un elocvent 3-0. „A fost un meci destul de greu, mă bucur că am reușit să dau un gol foarte repede, mi-am ajutat echipa și ne-am făcut meciul mai ușor din debut. Am reușit să legăm victoriile și asta este foarte bine. Tratăm serios fiecare meci, vrem să câștigăm și în ultima etapă, la Bălești, pentru a încheia frumos un retur foarte bun de campionat”, spune fostul stelist.

Totuși, Cristi Onțel are pe conștiință penalty-ul ratat în minutele de prelungire ale confruntării interne cu Reșița, care – astfel – și-a păstrat poziția secundă la „adevăr”, adică după anularea rezultatelor obținute de Centrul Național de Pregătire Timișoara. „Regret și acum ratarea acelui 11 metri, pentru că ne doream mult să câștigăm și acel meci și cred că am și fi meritat după cum am jucat acea partidă. Altfel, eu mă simt foarte bine la Sebiș, sunt fericit că marchez, dar mai ales că echipa are rezultate bune. Aș mai vrea să le mulțumesc spectatorilor pentru faptul că ne încurajează mereu, chiar dacă nu întotdeauna evoluțiile sunt cele așteptate”, a adăugat fotbalistul de 20 de ani, debutant la 16 ani în tricoul lui FCSB în Liga 1.

Onțel este al treilea cel mai bun marcator stagional al Sebișului, după Săulescu  și Enciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button