Handbal

Handbalul arădean scoate capul în lume: HC Beldiman joacă turneul final rezervat juniorilor IV



Sânnicolau Mare este orașul în care HC Beldiman a trecut de o nouă etapă în scurta-i istorie. Clubul condus de Adriana şi George Beldiman va avea reprezentanţi în faza finală a campionatului naţional de juniori IV. O premieră pentru sportul cu mingea pe semicerc din Arad. Un Arad care la împărţitul banilor din proiecte i-a „sărit” pe aceşti copii. Dar asta e cu totul altceva…

Revenind la turneul semifinal de la Sânnicolau Mare, elevii soţilor Beldiman au susţinut patru jocuri şi au câştigat trei. Mai întâi după un meci pe muchie de cuțit, 17-16 (8-8), cu marcatori: Burzo 9, Găulea 5, Boldiş 1, Repede 1 și Covaci 1. A urmat pasul spre finală, după 21-17 (7-5) cu Progresul Băileşti. Marcatori: Burzo 14, Boldiş 3, Găulea 2, Kuharek 2. În ultimul joc din grupă, cel cu CSM Reşiţa a fost 15-18 (6-10), goluri marcate de Burzo 8, Boldiş 3, Covaci 2, Găulea 2. În finala mică, HC Beldiman a trecut de CSŞ Corabia cu 19-17(8-7), marcatori: Burzo 9, Găulea 4, Kuharek 4, Covaci 2

Lotul de jucatori al echipei HC Beldiman a fost format din: Andrei Bărbicioiu, Patric Kurucz, Robert Beldiman, Andrei Burzo, Dragoş Găulea, Ayan Boldiş, Cătălin Toma, Raul Kuharek, Beni Covaci, Alex Repede, Cristian Chera, Lucas Urlich.

„Pentru HC Beldiman, această calificare la un turneu Ffnal, la prima participare la aceasta categorie de vârstă, este o performanță. Nu ştiu dacă la nivelul de juniori 4 Aradul a mai avut echipa calificată la turneul final, dar ştiu că au trecut foarte, foarte mulţi ani, de când orașul nostru nu a mai avut o echipă calificată la o finală. Suntem foarte bucuroşi pentru această calificare. Se văd încet-încet rezultatele muncii noastre. Felicit toţi băieţii pentru efortul depus, pentru dorinţa de victorie, pentru dăruire. Au crezut în ei, și-au dorit tot timpul victoria. Este foarte frumos când părăseşti terenul victorios. Mulţumesc şi soţiei mele care a fost alături de mine şi m-a susţinut şi ajutat în toate momentele, unele chiar dificile! Totodată, vreau să mulțumesc si părintilor acestor copii minunaţi, pentru susţinerea şi înţelegerea lor. Şi pot spune că: <<Victoria copiilor este şi victoria dumneavoastră>>!”, e mesajul lui George Beldiman după performanța din weekend.

Turneul Final al juniorilor IV se va desfăşura în perioada 14-17 iunie, pe teren neutru, HC Beldiman fiind între primele 16 echipe din ţară la această categorie.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button