Pariuri sportive, gaming și casino

Profilul pariorului de succes – Care sunt calitățile de care ai nevoie





Oricine poate câștigă un bilet la pariuri, însă puțini sunt cei care pot realiza profit pe termen lung jucând pronosticuri sportive. Există destui pariori care își dedică suficient timp și își dau interesul în adevăratul sens al cuvântului, urmând indicațiile specialiștilor, atât din punct de vedere al money management-ului, cât și al analizării partidelor, dar tot pierd. Care ar putea fi, deci, explicația? Care sunt calitățile de care ai nevoie pentru a spera să devi un parior de succes?

Disciplină – Această calitate este absolut necesară oricărui parior, în special datorită faptului că te va ajuta în fiecare moment, dar mai ales în cele decisive. Atunci când lucrurile nu merg deloc bine și pierzi pe bandă rulantă sau în momentele în care te simți invincibil, după ce ai prins o serie de rezultate pozitive, vei fi tentat să te abați de la strategia aleasă. Ei bine, exact în acele momente pariorii care au disciplină de fier reușesc să se abțină și să respecte planul, spre deosebire de mulțimea care pică pradă acestor capcane de nenumărate ori.

 

 

Perseverență – Viața unui parior nu este una ușoară, ci una care presupune multă muncă și lipsa siguranței zilei de mâine. Cine își închipuie altceva, se înșeală. De altfel, de-a lungul unui an calendaristic, fiecare parior traversează prin momente mai puțin bune; momente în care se întreabă dacă nu cumva acesta este momentul în care totul se năruiește și va trebui să se reprofileze… De aceea, persoanele care cad ușor în depresie nu trebuie să se apuce de pariuri, întrucât pentru a trece peste obstacole este nevoie de auto-motivare și de dorință de muncă în fiecare zi, fie că rezultatele de moment sunt bune sau foarte rele.

Detașare – Dacă nu poți trata pariurile ca pe un hobby și te consumi foarte mult din cauza fiecărei decizii greșite luate de arbitru în defavoarea echipei pe care ai pariat, înseamnă că nu vei ajunge prea departe în această carieră. Pariorul de succes nu pune nimic la suflet și tratează toate aceste întâmplări cu o oarecare indiferență, concentrându-se asupra îmbunătățirii performanțelor pe termen lung. Cei care verifică site-urile sau aplicațiile de scoruri live cu nerăbdare pentru a-și urmări partidele în desfășurare și care rămân mereu conectați la fenomen nu pot gândi suficient de limpede și iau decizii proaste de foarte multe ori.

 

 

Răbdare – Dacă ești genul de jucător care vrea să-și petreacă o oră pentru a analiza și paria 10 pronosticuri, înseamnă că nu ești pe drumul cel bun și trebuie să schimbi ceva. Dacă îți lipsește cu desăvârșire răbdarea îți va fi foarte greu să devi un parior de top. Trebuie să te mai și abții din pariat în anumite momente, să ai puterea să spui pas unor pronosticuri, chiar dacă ai investit ore bune pentru a analiza anumite meciuri. Totodată, dacă găsești anumite oferte interesante, cum ar fi Betano bonus pentru jucătorii noi, nu trebuie să te grăbești să-l revendici înainte de a verifica cu atenție termenii și condițiile ofertei, pentru a știi sigur că promoția se mulează pe stilul tău de joc. Încearcă să-ți exersezi răbdarea și să te perfecționezi în acest sens, și toate celelalte lucruri vor funcționa mult mai bine.

 

 

Inteligență – La acest capitol nu trebuie să te aștepți la necesitatea de a avea studii superioare efectuate la Harvard, ci mai de grabă o pregătire bazică în statistică, probabilități și matematică. În plus, îți vor servi celelalte cunoștințe pe care le ai și gradul tău de adaptabilitate: cât de ușor îți este să înveți din greșeli, să identifici instrumente care te-ar putea ajuta și așa mai departe. În același timp, este important să îți setezi întotdeauna obiective realiste și să nu îți faci iluzii deșarte.

În concluzie, ai face bine să te autoevaluezi pentru a-ți da seama cât de aproape ești de profilul pariorului de succes. Vezi dacă poți lucra la anumite capitole și nu uita că, indiferent de calitățile tale, nimeni nu îți poate garanta succesul la pariuri sportive, așa că pariază responsabil și nu-ți pune toate speranțele în această activitate, ci trateaz-o ca pe un hobby, ca pe o distracție. Succes!

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button