Alte sporturi

„Studentele” Aradului, Bîrcă și Simion – medaliate cu aur la Cupa Europei de Atletism



Performanță de excepție a atletelor „tricolore”, în nocturnă, la Londra. În cadrul celei de-a 22 ediții a Cupei Europei la 10.000 m, competiție desfășurată sub forma unui super show atletic sub titulatura „Night of 10.000 m PBs”, la „Paliament Hill Athletics Track”, în prezența a peste 8000 de spectatori.

Echipa noastră formată din Ancuța Bobocel (locul 2 la individual – 31:42,12), Roxana Bîrcă (locul 4 individual – 32:30,97), Cristina Simion (33:20,37) și Andreea Pîșcu (34:12,80) a reușit să se urce pe prima treaptă a podiumului de premiere, devenind astfel lider european, suclasând team-ul britanic la el acasă. Pe locul trei s-a clasat Germania.

Mai mult, cum în cadrul acestei întreceri s-a putut obține și baremul de calificare (33:20, la feminin și 28 55, la masculin) pentru Campionatele Europene în aer liber, rezervate seniorilor, din august, de la Berlin, primele alergătoare tricolore au reușit să-și asigure prezența la cea mai imortantă competiție a anului.

Vă reamintim că Roxana Bîrcă și Cristina Simion sunt legitimate la CS Universitatea Arad, grupare manageriată de Ovidiu Șerban.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button