Fotbal juniori

Viitorul 2006, peste UTA în finala Transilvania Football Festival



Clujul a găzduit, weekendul trecut, a doua ediție a Transilvania Football Festival. La baza sportivă Unirea, zeci de cluburi s-au duelat la șapte categorii de vârstă (2006-2012), cele arădene ținând capul de afiș la grupa cea mai mare. În semifinale au ajuns UTA, Progresul Pecica și Viitorul, ultimele două înfruntându-se în meci direct.

S-a impus Viitorul, cu 2-1 la penalty-uri, finala fiind sută la sută „alb-roșie”. Utiștii, antrenați de Sorin Botiș, au condus cu 1-0, după autogolul lui Roman, dar Roșu a egalat și a trimis meciul la loviturile de departajare. Copiii de la Viitorul au avut o mai mare stăpânire de sine și s-au impus cu 4-3, dând și cel mai bun fotbalist al turneului, pe Gabi Szoke.

Așadar, în componența: Andrei Nedelea, Marius Budișteanu, Răzvan Joldea, Mario Roman, Răzvan Olăroiu, Rareș Narsesovici, Gabriel Szoke, Ianis Sas, Ianis Varga, Viorel Roșu, Patrick Pavel, Luca Bădoiu și Cătălin Goia, formația pregătită de Norbert Jozsa s-a încununat campioană la categoria de vârstă 2006 la Transilvania Football Festival, fără a pierde niciun meci.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button