Fotbal feminin

Cupa României – o pălărie (încă) prea mare pentru Piroș Security





Deși e o competiție a surprizelor, Cupa României nu e, deocamdată, pentru AC Piroș Security. Echipa de fotbal feminin al Aradului a trebuit să se mulțumească cu statutul primei divizionare secunde ce joacă o semifinală de Cupă după o pauză de 7 ani de zile, căci – altfel – CSȘ Târgoviște a fost mai bună. Având experiența și chiar valoarea primei ligi, teamul de sub Turnul Chindiei s-a impus cu 6-2 (4-1) pe terenul din Prundul Bârgăului, la capătul unei partide în care „leoaicele” au fost „ciupite” de arbitri în momente cheie.

Spre exemplul, la scorul de 2-1, cornerul din care Târgoviștea a înscris golul trei a venit dintr-un corner imaginar, iar apoi Andrada Vanu a fost oprită din drumul spre gol de o semnalizare eronată de offside. „Au fost două episoade importante ale meciului, ca să nu mai vorbim despre eliminarea Melisei Olariu după nici 60 de minute pentru două faulturi banale de joc. În fine, per ansamblu adversarele au fost mai bune, doar că rămânem cu un gust amar după acest arbitraj. Nici măcar nu-l numesc șmecheresc, ci mai degrabă cred că atâta a putut respectiva brigadă și mai ales arbitrul de centru”, a menționat Liviu Ilea, directorul sportiv al echipei de pe Mureș.

Revenind la joc, golurile celor de la AC Piroș Security au fost reușite de Floarea Liheț (șut cu spițul ce a prins și pământul, de la 20 de metri) și Andrada Vanu (cap după centrarea din lovitură liberă a lui Bajko. „Am întâlnit o echipă mai pregătită și disciplinată decât a noastră. Atât am putut astăzi, în condițiile în care am deplasat 13 jucătoare, iar trei-patru dintre ele erau și ușor accidentate după ultimele partide. Arbitrii au avut și ei rolul lor la un moment dat, dar nu putem contesta meritele echipei din Târgoviște”, spune și Gigi Cameniță antrenorul arădencelor.

Ștefan – Schipor, Marcea, Bajko, Magocs – Olariu, Chiș, Liheț (Adam), Dobrea (Bodnar) – Vanu, A. Balaș au fost jucătoarele aliniate de Cameniță la Prundul Bârgăului. Arbitri: Vasile Rodina – Roxana Mazilu, Andra Tănsăuc, toți trei din Cluj-Napoca.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button