Fotbal judetean

Execuțiile lui Pavel, anulate în ultimele 17 minute: Victoria Zăbrani – CS Ineu 2-2





După ce a pierdut fără drept de apel meciul împotriva fostului său antrenor, Cristi Irimia ș-a așezat pe banca Zăbraniului pentru un alt duel special pentru el. „Inima Albastră” a Ineului a dat piept cu echipa lui Cristi Sculici, în joc fiind ultimul loc pe podiumul Ligii a 4-a.

Iar gazdele au intrat mult mai bine în meci, au controlat ostilitățile și au ratat câteva ocazii importante, cea mai importantă prin Băd, până la deschiderea scorului. Aceasta s-a produs în minutul 32, când Flavius Pavel a tras din afara careului, de pe stânga, dintr-un unghi mort, iar mingea s-a dus în vinclul porții lui Pușcaș. Apoi, Măgulean a lovit doar bara, gazdele chiar cerând gol considerând că mingea depășise linia de poartă, așa că întâlnirea cu golul doi a venit doar după odihnă.

În minutul 49, același Flavius Pavel a transformat pe colțul portarului o lovitură liberă de pe 16 metri și gazdele păreau scăpate în câștigătoare. Treptat, însă, și pe fondul schimbărilor inspirate ale lui Cristi Sculici, Ineul a revenit în joc, dar și pe tabela de marcaj. În minutul 73, Dan Mâneran a tras la poartă, Șoltezs a respins, dar a fost prins prea în față la șutul câștigător al lui Spătaru de la aproximativ 26 de metri. Venit de pe bancă în minutul 84, profesorul Rădac a fost eroul vizitatorilor la prima atingere de balon. Iar aceasta a fost una de efect, cu spatele la poartă, după pasa foarte bună a lui M. Ponta. Până la final, zărăndanii au avut chiar șansa victoriei, dar Dan Mâneran și Voștinar au tratat prea ușor niște faze de gol clare.

S-a terminat 2-2, iar Cristi Irimia încearcă senzații noi din postura de antrenor. „Când crezi că le vezi toate, fotbalul te surprinde mereu. La cum mergea meciul la 2-0, dacă-mi spune cineva că vom scăpa victoria i-aș fi spus să-și vadă de treabă. Dar, s-a întâmplat, am primit două goluri după pase de 50 de metri și în cele din urmă chiar am riscat să pierdem meciul. Din nou, căderea din jocul nostru a venit după înlocuirea lui Simion. S-a întâmplat la Chișineu Criș, s-a întâmplat și azi, când speram că ne vom reface moralul după dușul rece din etapa trecută cu o victorie. Ar fi fost important acest lucru, căci în weekend stăm și – probabil – la mijlocul săptămânii viitoare vom rejuca semifinala de Cupă cu Sântana. Singurul obiectiv rămâne calificarea în finala Cupei și o forțare a revanșei în fața Crișului”, a menționat tânărul tehnician al „alb-roșiilor”.

De câteva runde, Cristi Sculici vorbește despre dificultăți în a-și conecta elevii la miza partidelor de campionat. „Lipsa obiectivului, venit pe fondul temperaturilor ridicate, nu îți oferă fotbaliști prea motivați la ultimelor meciuri ale stagiunii. Apoi, juniorii încă joacă cu frică, sunt timorați mai ales când dau peste jucători cu experiența celor de la zăbrani. Și astăzi am făcut o primă repriză destul de modestă, ne-am mai revenit după pauză, iar după ce am egalat chiar puteam câștiga. Dar, până la urmă, rezultatul de egalitate îl consider echitabil”, a menționat „principalul” Ineului.

Formații:

Zăbrani: Soltesz – Cl. Filip, Hodan, Edu, Ad. Popa – Francescu, Simion (51 C. Farcaș) – I. Gherghel, Fl. Pavel, Măgulean – Băd

Ineu: Pușcaș (55 Iacob) – Voștinar, Iaroș, Zdrențan, Hulbăr – M. Ponta – Balaci, Florea (55 Mașniță, 90 Țica), Fl. Spătaru, Dan Mâneran – Denis Mâneran (84 Rădac).

Arbitri: Ionuț Nicoraț – Andreea Șușca, Gabriel Hărduț.

Observatori AJF: Mircea Bondar, Marcel Vida.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button